פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים שלום לכולם,קניתי בתאילנד נוקיה 5300 מקורי (גם פתחתי אותו לעברית בארץ) ויש לי בעיית קליטה.יש לי SIM ביג טאק של אורנג'.תודה לעוזרים!!
פורסם 2009 בנובמבר 1416 שנים מאוד יעזור אם תרשום מהם המאפיינים של בעיית הקליטה במקום להקפיץ שוב ושוב את ההודעה שלך. האם הבעיה מתרחשת בכל מקום? האם סימים אחרים עובדים עם אותו מכשיר? האם הסים שלך עובד עם טלפונים אחרים? האם מתקבלת הודעת שגיאה כלשהי?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר הבעיה מתרחשת בכל מקום בארץ,הסים שלי עובד מצויין בפלאפונים אחרים,כל סים שנכנס לפלאפון שלי לא קולט טוב.תודהה!!
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים אז הבעיה היא במכשיר... אם אתה יודע איך לעשות זאת, תנסה לצרוב גרסא ולראות מה קורה. אם אינך מכיר את התהליך, רצוי להגיע למעבדה פרטית על מנת שיבדקו את המכשיר שלך.
פורסם 2009 בנובמבר 2515 שנים מחבר תודהה...אני לא יודע איך עושים את זה!!!לא כדאי לנסות לעדכן קודם?ואתה יכול להעריך כמה יעלה לי לצרוב מחדש את התוכנה?ושוב תודה רבה!!
פורסם 2009 בנובמבר 2515 שנים תנסה להיעזר בתמיכה הטכנית של יורוקום או לקרוא קצת בפורום נוקיה ב-Pocket.co.il לגבי צריבת הגרסא; אין לי מושג כמה יעלה לך תיקון/צריבה במעבדה פרטית, תנסה לבדוק דרך ZAP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.