פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים שלוםאני בתהליכים של בניית מחשב, וכשהגעתי לחלק של בחירת מסך קיבלתי המון המלצות על הDELL 2209 (כמובן שגם על הDELL2408WFP אך הוא יקר מידי) אך אני לא מצליחה להבין מדוע לא לקחת מסך FULL HD שגודלו 24 אינצ' ומחירו זהה (יש מבחר מסכים כאלה)אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל כך טוב במסך זה והאם כדאי לקחת אותו או אחר...יש לציין שאני עוסקת בגרפיקה.תודהחן
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מומלץ שתסתכלי בסטיקים על ההבדלים בין הפאנליםלדל יש E-IPS (במקרה של ה2209WA)ול24" שאמרת, יש TN.אחרי שתקראי בסטיקי, אם יהיו לך עוד שאלות, אנחנו נשמח לענות לך עליהם.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר אוקיי ומה אומר בעצם I-EPS? הבנתי שהפאנל יותר טוב וכו אבל בשביל אחת כמוני שלא מבינה במחשבים הייתי רוצה לדעת איפה אני בעצם ארגיש בשינוי? לפי מה ששלחת לי אין הבדל בינו לבין הHD כי בגודל כזה לא ממש משנה אז איפה כן היתרונות שלו ? (במושגים שאני אבין) תודה חן
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים זויות צפייה.צבעים איכותיים יותר.שחור שחור יותר...+1. בתור בעל מסך כזה. למרות שמתרגלים לגודל די מהר ואז רוצים 24/27.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים +1. בתור בעל מסך כזה. למרות שמתרגלים לגודל די מהר ואז רוצים 24/27. מסכים איתך 100% בהתחלה קראתי רק את החלק הראשון של התגובה, ואז חשבתי על לכתוב "למרות שלא הייתי מתנגד למסך גדול יותר כבר" ואז קראתי את המשך התגובה וצחקתי אבל לרעתנו אין מסכים איכותיים כמו זה גדולים יותר, בתקציב נמוך כל כך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.