עבור לתוכן

המלצה לקירור לLGA775 Q6600 עד 150 ש"ח ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

70017351.th.jpg

אל תסתכל על הטמפ מינימום זה כשהמעבד סירס את עצמו ל1600 אחרי הבדיקה.... נכבה את זה בריסט הבא.

בכל מקרה, מה אומר ? איך זה משתווה לשלך ?

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקירור שלך מלוכלך באבק? תבדוק כי זו לא טמפ' סבירה ל-Q6600 שאינו באוברקלוק.

במקסימום היית 8 מעלות מ-TJMax. אני עם אוברקלוק ל-3200Mhz ובמקסימום אני מגיע ל-14 מעלות מ-TJMax.

(ולי אין קירור חזק, יש לי קירור שהוא רק קצת יותר טוב מהקירור של אינטל..)

תן תמונה מ-CPU-Z בחלון הראשי. |:

פורסם

יותם..בדוק גם איזה סטפניג יש לך (לפי הCPU-Z אפשר לדעת) ותגדיר TJMAX בהתאם..שכן כרגע הוא מוגדר על 95..מה שלא נכון..

ובדוק גם אם הקירור מסתובב על MAX RPM ?

פורסם
  • מחבר

25101009.jpg w393.png

המהירות כרגע מסורסת כי המחשב לא במאמץ ואין לי כח לעשות ריסט אבל זה כדי שתראו את הסטפינג וכו'....

לא יודע מה קורה כאן... הפריזר אקסטרים שיושב עליו חדש ואין עליו שום אבק - הוא מותקן טוב גם בדקתי פעמיים....

איך זה יכול להיות ?

המארז פתוח ונושם עם 2 מאווררים 120 הכל מצויין ועדיין הטמפ האלה ... צריך לשים לו קירור גז חחח

לא הבנתי כל כך מה יש לכוון את הTJ MAX בדיוק ? מקסימום תורידו או תעלו 5 מהמספר :)

זה משפיע על החיישניםא ו משהו ?

המאוורר של הFREEZER עושה 1200 RPM... וכיביתי בביוס את הSMART FAN.

שמעתי שהוא יכול לעשות 2800 ... אבל לא יודע איך :)

פורסם

אלו טמפרטורות גרועות בשביל פריזר אקסטרים כשלא באוברקלוק.. אפילו אם המאוורר לא על המקסימום.

שמת משחה תרמית? אתה בטוח שהתקנת את הקירור כמו שצריך?

פורסם

^^

זה מה שרציתי לרשום

האם הקירור הותקן כראוי והאם מרחת משחה טרמית כמו שצריך(אם בכלל)?

פורסם
  • מחבר

הקירור הותקן כראוי..... אין יותר מדי מה לשחק שם...

שמתי משחה .......

המאוורר אבל מסתובב על 1200 RPM וקראתי שהוא עושה בד"כ 2000.. איך אני מכוון אותו ?

פורסם

הMAX של המאוורר שלך הוא באזור ה1500+-..ככה שאתה די בסוף..

מה לגבי הטמפ' חדר וכו ? הכל רגיל ?

פורסם
  • מחבר

החדר רגיל- חלון פתוח והכל......

נעים כאן.

מוזר לי כי האלפיין 7 הזול מציג את אותם ביצועים של הפריזר שקניתי אתמול בכמעט 200 שקל... ניסיתי אפילו לעדכן מחדש את הBIOS.

פורסם

התוצאות בין הקירורים נראות במאמץ..במקרה שלך זה לא קורה..

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה ! אני חייב להודות שזה ממש טריקי !

הנה מה שקרה - הוצאתי כרגע את הפריזר וראיתי שהדבק הטרמי שמרחתי על המעבד לא "השאיר חותמת" על הHEAT SINK, רק בפינות... אז אחרי שבדקתי שכל הברגים באמת באמת במקסימום הבנתי שהפתרון זה רק לפוצץ את המעבד בעוד מהמשחה הטרמית כדי ליצור עוד גובה .... בכל מקרה שמתי עוד משחה (עוד הרבה משחה) והופ- מגע מלא בין המעבד לסינק וטמפ נוכחים של 36 מעלות במנוחה......

כבודו האבוד של הפריזר אקסטרים הוחזר !

תודה לכולם !

לפני שNIKE שוב יצא עלי ויגיד שמנוחה לא אומר כלום, אני מייד מעלה שוב את הOCCT+REAL TEMP אחרי 20 דקות ;D

עריכה: מאמץ

90353521.th.jpg

פורסם

יופי, עכשיו אתה מוכן למלאכת האוברקלוק.

פורסם

הבעיה נפתרה ! אני חייב להודות שזה ממש טריקי !

הנה מה שקרה - הוצאתי כרגע את הפריזר וראיתי שהדבק הטרמי שמרחתי על המעבד לא "השאיר חותמת" על הHEAT SINK, רק בפינות... אז אחרי שבדקתי שכל הברגים באמת באמת במקסימום הבנתי שהפתרון זה רק לפוצץ את המעבד בעוד מהמשחה הטרמית כדי ליצור עוד גובה

עריכה: מאמץ

לא נראה לי שפתרת את הבעיה. במיוחד לאור העבודה ש"אין חותמת".

הפריזר אקסטרים מוחזק לתושבת ע"י קליפס עם זרועות מתכת דקות. הזרועות יכולות להתעקם ואז עד כמה שלא תסגור את הברגים המעבד לא ישב במקום. את הבעיה תסדר ע"י יישור הזרוע העקומה ולא ע"י הררים של משחה תרמית. שכבה דקיקה מספיקה כשהמעבד יושב במקום שלו.

1614_18.jpg

פורסם
  • מחבר

are you talking about the metal clip thats bolted right over the copper block of the freezer extreme ? Should i bend it upwards with a pair of tweezers ? Sorry for end im on my cell

פורסם

כעיקרון כן. אפשר בעדינות עם היד. לא צריך פלייר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים