עבור לתוכן

מה הסלולרי הכי טוב שניתן לקנות בארץ?

Featured Replies

פורסם

מחיר הוא לא פקטור

הסלולרי צריך להיות כמה שיותר all-rounder

חייב להיות מהארץ.

מה הכי טוב שיש?

פורסם

יש הרבה סלולארים שמתיימרים לעשות הכל, כל אחד טוב במקצת מהאחר בדברים מסוימים, וזה מאוד תלוי מה יותר חשוב לך. האם חשובה לך מצלמה איכותית? מסך גדול? תמיכה ב-HD? מסך מגע? כעיקרון אפשר גם להשיג אייפונים לארץ ומכשירי HTC למניהם ואפילו ראיתי מי שמוכר אומניה 2..

פורסם

nokia N97

פורסם

שטויות..

פורסם

nokia N97

עוד פאנבוי של נוקיה שהולך לפי נוסחת "עולה יותר = טוב יותר".

תפרט מה חשוב לך במכשיר סלולרי.

פורסם

אם יש לך טיפה סבלנות והמחיר הוא לא פקטור - Palm Pre.

יש לו את כל מה שיש לאייפון ויותר. והכי חשוב בעצם שהוא לא האייפון, כלומר - לא כלוב מזהב.

פורסם

nokia N97

לא רק שהוא לא הכי טוב, הוא גם בין הגרועים שיש .. יש בו יותר תקלות מפיצ'רים.

אני אישית איש של iphone , אבל אם הייתי חייב לקחת מכשיר "רגיל" הייתי לוקח N86.

פורסם

לא רק שהוא לא הכי טוב, הוא גם בין הגרועים שיש .. יש בו יותר תקלות מפיצ'רים.

אני אישית איש של iphone , אבל אם הייתי חייב לקחת מכשיר "רגיל" הייתי לוקח N86.

טוב שלא נסחפת יותר מידי בתיאור של ה-N97 כגרוע. יצאו כבר עדכוני תוכנה שסידרו הרבה דברים לטובה. גם אמרו שב5800 המגע זוועתי ודורש הפעלת כח שזה היה קשקוש אחד גדול. תמיד יהיו אלה שאוהבים ת'אייפון ויהיו את אלה שאוהבים את הנוקיה וכמה שהם לא ינסו להוכיח שדווקא זה או אחרת יותר טוב זה לא יעזור לצד השני. לי אישית יצא הרבה פעמים להשתמש באייפון חוץ מהטאצ' ה"מגניב" כביכול בקטע של הזום אין והאוט אין לו שום דבר להציע. איכות שמע זוועתית מבחינת עוצמה. לא פעם הבנאדם לא קיבל שיחות נכנסות. ממה שאני מחזיק מאפל שהם יודעים לשווק בעוד 100 שנה ההייפ יהיה גבוהה אבל שינוי משמעותי אני לא צופהנ במכשיר הזה. פקינג אינטרנט ביתי אפשר לחבר אבל בלותות היה צריך לשמור לדור יותר מתקדם בחיאת ראבק.

פורסם

אבל אם הייתי חייב לקחת מכשיר "רגיל" הייתי לוקח N86.

ממש לא ,הn86 מאוד מאכזב ,למרות המצלמה של 8 מגה פיקסל (אגב זה לא אומר שהיא כל כך טובה ,פשוט הרזולוציה גדולה ) ,הוא לא כל כך מיתקדם וכבר יש פלאפונים של נוקיה עם מערכות הפעלה מיתקדמות יותר .

בגדול ,עם אתה רוצה הכי מיתקדם וחדש ,אבל גם מאוד יקר ולא משתלם ,אז ה n900 של נוקיה או ה htc hd2 הם כרגע המכשירים הכי מיתקדמים בשוק (במיוחד ה n900 ,מסך ענק ,מערכת הפעלה חדשה ,רזולוציה גבוהה למסך ,וגם רזולוציה צילום ווידאו בין הגבוהות בשוק ).

פורסם

ה n900 כבר יצא?

פורסם

לא

פורסם

אמור לצאת לשוק ב16/11/09.

פורסם

nokia e52 ftw.

פורסם

nokia e52 ftw.

איך הגעת לזה עכשיו? :bash:

פורסם

איך הגעת לזה עכשיו? :bash:

פשוט עברתי את הגיל שבו מגה פיקסלים מוסיפים לי סנטימטרים לז...

המכשיר עם המעבד הכי מהיר מכל סדרת הE וה-N.

חיי סוללה ארוכים. מאוד. מאוד ארוכים.

GPS.

מצלמה בסיסית.

קטן ודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים