עבור לתוכן

מישהו מכיר את החנות הזאת באיי באיי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שום דבר מיוחד חוץ מלהביא את הAMD שלי לטמפרטורה מינוס:):nixweiss: וסתם בשביל לעשות ניסויים:)

יש פה מישהו שיכול לעזור לי להזמין את הדברי האלה? לגבי הכסף אני יעביר לחשבון בל בעיה...

אני רוצה אחד של 400 וואט ואחד של 130:)

פורסם

אני יכול , אבל עם עמלה.

פורסם

גם אני יכול בלי בעיות אם תרצה.

אבל אתה יודע איך לחבר אותו ולעבוד איתו?

מאחר והם עובדים על 12V וצורכים 130-400WATT, השאלה אם תצטרך מקור מתח שיידע לספק את העוצמה הזאת.

פורסם
  • מחבר

יודע איך לחבר אותו זה לא מסובך יש לו 2 חוטים פלוס ומינוס צד קר וצד חם חח :screwy:

את הרכיב פשוט לחבר לספק אחר נוסף וזהו.

הממ כל מי שעושה פה עמלות הממ כמה זה יעלה לי בסופו של דבר החבילה הזאת של 2 רכיבים ועוד מד חום ב 10$?

תודה.

פורסם

דבר איתי בפרטי, העמלה שאני אקח לך בעצם תהיה המשלוח על החלק שלך, פשוט יש חנות שאני מעוניין לקנות מהם ויש להם את הדברים שאתה רוצה לקנות.

פורסם
  • מחבר

דנדן תודה הוספתי אותך למסן.

פורסם

שום דבר מיוחד חוץ מלהביא את הAMD שלי לטמפרטורה מינוס:):nixweiss: וסתם בשביל לעשות ניסויים:)

יש פה מישהו שיכול לעזור לי להזמין את הדברי האלה? לגבי הכסף אני יעביר לחשבון בל בעיה...

אני רוצה אחד של 400 וואט ואחד של 130:)

תשכח מזה !! בלי בידוד מתאים וגריז דיאלקטי אתה גומר לעצמך על המחשב מהר מאוד !

וכך גם בחשבון שאתה תהיה חייב גם פיקוד מתאים לפלטייה שלך !

בקיצור זה רק נשמע קל אחי ...

::)

פורסם

^^^

מאחר וזה נראה שאתה מבין קצת בזה, נשמח להסבר על הפעולה, על הקירור וכו'

פורסם

הTEC הוא לא קירור אלא חלק מקירור. הבעיה העיקרית הוא שהוא דורש ספק משל עצמו

הבעיה העוד יותר גדולה שאם לא מבודדים את המעבד והצד הקר של הפלטה העיבוי יחסל את המערכת

פורסם
  • מחבר

על בעיות העיבוי אתה לא מחדש כלום אני מודע לעניין אני לא בור בנושא הזה ומן הסתם כל העסק יקבל בידוד. על בקר אני שומע פעם ראשונה.

פורסם

הבקר זה הגזמה מיותרת.

רק ספק ופלטיה ואתה מסודר

פורסם
  • מחבר

זה היה התכנון מהתחלה, קראתי מלא חומר על העסק הזה באתר רוסי ואף פעם לא הזכירו בקר או משהו קרוב לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים