עבור לתוכן

מחשב נייד לעריכה גרפית ותלת מימד קל בתקציב של עד 7000

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצרכי גרפיקה ותלת מימד קל.

מסך לא פחות מ 15.4" עדיף 16" או 17"

אשמח אם תוכלו לעזור לי

תודה ::)

פורסם

שלום וברכה,

ראשית תנסה לפרט על השימושים יותר, המונח "קל"....אילו תוכנות, עומסי עבודה ביום וכו'

רזולוציה מועדפת? האם ישנה חשיבות כלהי למשקל (מראש אתה לא בקבוצת הניידים הקלים). האם ישנה חשיבות לאחריות ? פרט

תנסה להוסיף עוד כל פרט שיוכל לעזור להתאים לך מחשב.

פורסם
  • מחבר

המשקל לא ממש חשוב לי... בקשר לתוכנות - maya וכו' לא ממש יודעת לגבי עומסי עבודה - אני מתעסקת בזה בעיקר בתור תחביב...אולי בהמשך באופן יותר מקצועי.כרגע נחוץ לי משהו להתחלה... לגבי האחריות- גם זה לא ממש שיקול... שנה ויותר...תודה רבה רבה

פורסם

טוב אז, אני מתלבט. מהתשובות שלך אני לא בטוח. מצד אחד, הכי נראה להתאים לך insperation 1545 של דל או משהו דומה של HP / LENOVO, או אפילו סטודיו XPS 16" יש לך כרטיס מסך חזק יחסית, ומחשב טוב למתחילים במחיר זול יותר מהתקציב שלך.

מצד שני, הייתי שמח אם היית שוב חושבת על הפרטים. לקנות מחשב נייד עם אחריות לשנה זה על גדר הרשלנות לשמה, גם אם יש לך מערומי כסף מוסלקים. לפחות 3 שנים במעבדה, לא פחות! (כל תיקון במחשב יוביל לתשלום סכומים לא מבוטלים.

בנוסף, אני מתלבט גם לאור המחיר שהצעת, בו אני חושב אפשר למצוא מערכת בסגנון של T500, עיסקית עם כרטיס מסך טוב וביצועים עדיפים.

לכן, לאחר שחברים נוספים יגיבו, ואת תעשי קצת חושבים, מהם הצרכים שלך בדיוק, יהיה ממש קל יותר לכוון אותך. מספר שאלות נוספות:

מסך: מאט או מבריק (האחרון הוא משתקף)

רזולוציה: כמה חשובה לך, אישית אני חושב שמסך 15" צריך לפחות (מינימום 1400X900)

יציאות מן המחשב: HDMI, DP, ESATA, DVI וכל יציאה שחשובה לך

התחממות מחשב: מפריע, זניח.

התניידות מחשב: חשוב, מיד פעם, כמעט ולא ( במידה ורוב השימוש הוא קבוע כתחליף נייח, אולי עדיף באמת נייח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים