עבור לתוכן

בקשה / נייד2200

Featured Replies

פורסם

איזור קניה בארץ אזור השרון /מרכז בתשלומים 2200שח חריגה 100 שח

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,

* גודל המסך?לא הכי קטן בינוני

* משקל רצוי? כמה שיותר קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה

* בלוטות? כן

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250

* צורב DVD? כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי אולי עדיף שכן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מובילה בתחום

מערכת הפעלה וינדוס 7

הערות נוספות שיהיה שקט מהיר ליבה כפולה זיכרן גדול

פורסם

מר אבא גנוב,

לצערי הדרישות שלך קצת סותרות זו את זו. אתה מבקש נייד בתקציב רצפה, עם זמן סוללה ארוך וקל משקל, מה שמכוון אותך לשוק הנטבוקים. מצד שני, דרישה למסך בינוני של 14-15", כונן קשיח גדול יחסית וצורב DVD פוסלים לגמרי את האפשרות הזו. מצד שלישי, התקציב פוסל לחלוטין מחשבים "מהירים עם זכרון גדול", ועוד כאלה שיהיו קלי משקל.

אז קצת סדר, ברשותך:

נטבוקים נמכרים בד"כ בתחום המחירים של 1700-2400. הם קלים מאוד, מציגים זמני סוללה לא רעים, אבל כוללים מסכים קטנים של כ10", מעבד ליבה יחידה או כפולה אך בסיסי מאוד (ATOM), לרוב עם 1GB זכרון וקשיח של 160GB לכל היותר וחסרי כונן DVD (אם כי יש יוצאים מהכלל כמעט בכל האמור לעיל).

מחשבים ניידים "בקנה מידה מלא" עולים בד"כ יותר מהתקציב שהקצת. אפשר לקנות מחשב 15.4" עם כפול ליבה 2GHZ, זכרון 1GB (שזה ממש לא הרבה, כן?) והארד דיסק של 250GB בכ2300-2400 שקל, אבל לא תקבל זמן סוללה של מעבר ל3-4 שעות במקרה הטוב ותצטרך להסחב עם לבנה של 3 קילו.

מחשב 14.1", במשקל סביר עם 2GB זכרון ומעבד C2D סביר ומעלה כבר יעלה בסביבות ה3.5-4 אלף.

פורסם
  • מחבר

OK הבנתי אותך זה בדייוק המידע שהייתי צריך אני לא בעינינים כל כך תודה

ויש לי כמה שאלות

בנטבוק אם אין כונן DVD אז איך אני מתקין תוכנות ?

וכמה זמן הסוללה מחזיקה בדרך כלל?

אפשר לחבר למדפסת?

אפשר לראות קטעי וידאו באינטרנט באיכות טובה בלי שזה יקטע לי באמצא?

פורסם

תוכנות אפשר להתקין דרך הUSB או באמצעות כונן DVD חיצוני (שלא כלול יחד עם המחשב ועולה די הרבה). הסוללה עשויה להחזיק גם 6-8 שעות, תלוי בדגם הספציפי ובאופן השימוש. מדפסת אפשר לחבר דרך הUSB, חיבר שתמצא בכל מדפסת בערך מהשנים האחרונות.

בקשר לקטעי וידאו באינטרנט - לא תהיה בעיה. עם זאת, כשמדובר בוידאו כבד יותר, נניח 1080P, סביר שיהיו אי אילו בעיות. מצד שני, למה שתצטרך 1080P על מסך 10-11"?

ועם כל האמור, לא נראה לי מעשי במיוחד להשתמש בנטבוק 10" לצורך הקלדות ממושכות לאור המימדים הזעירים למדי שלו - אבל זה כבר דעה אישית.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך ירדתי מהנטבוק

ואני מעלה את התקציב ל3000 ממש קשה לי להוציא יותר מזה

יש משהו שמתקרב לדרישות שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים