פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים מחבר צודק דיברתי עם קנגורו, כנראה בשעה הקרובה אצלי מסתבר שזה אחלה יום, גם הCORE I7 החדש שלי מגיע וגם הטלפון אגב, איך העברית? כדאי להשאר איתה או לעבור לפיתוח של XDA-DEV?
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים מחבר ומה עשית, שמת רום נקי מהאתר של HTC ועליו את העברית או שנשארת עם הרום של ניופאן ופשוט הסרת את העברית?ואם אתה כבר בעסקי הלינקים היום, יש לינק לעברית הטובה ביותר? (ראיתי כמה בXDA)
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים נשארת עם הרום של ניופאן ופשוט הסרת את העברית?לבינתיים כן - עובד מספיק טוב בשבילי מאחר וכמעט אינני זקוק לעברית.עוד לא התנסתי עם החינמיות שמוצעות ב XDA, אולי הערב.
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים אז בעצם יש את הפתרון החינמי מ XDA שהוא עם באגים ויש את אירון בתשלום?יש מס' פתרונות חינמיים כשאחד מהם אמור להיות הכי פחות באגי.האיירון, שהיא בתשלום, באגית להחריד. :thumbdown:
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים שהוא? אדע אחרי שאתגלח על הפתרונות שמוצעים ב XDA. לבינתיים - מכשיר חמוד ברמות. עדיין קצת קטן לאצבעות שלי, אבל מתרגלים. אם הוא שווה את הכסף - קפוץ לניופאן, תתנסה עם אחד ותחליט.
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים המכשיר, אממ, קטן ? הוא אולי לא גדול במיוחד למי שמסוגל להתרגל אבל הוא בהחלט לא קטן..?
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים :נכנסלסרט:בוא נגיד את זה ככה - אם היתה פריסה של WiMax בישראל, במחיר שלו הייתי מעדיף לקנות ולהיסחב עם נטבוק בעל צג של 9-10 אינץ' ולהשתמש ב VOIP לשיחות.:יוצאמהסרט:
פורסם 2009 בדצמבר 315 שנים Yup... [br]פורסם בתאריך: 3.12.2009 בשעה 14:58:57 קטע. מסתבר שלא צריך כ"כ "לשבור את הראש" במציאת מקלדת נורמלית עם עברית עבור הרום הנוכחי.כשמקפיצים את מקלדת האיירון, לוחצים על החיצון הקטן בתחתית (מרכז), בוחרים ב FULL Qwerty ובשפה משנים מאנגלית לגרמנית ומקבלים עברית . כך זה נראה אצלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.