עבור לתוכן

מכשיר הדגל החדש של HTC

Featured Replies

פורסם

אכן, ובכל פעם אני משתעשע מחדש...

אגב, השליחים עצמם כבר יצרו עמכם קשר בנוגע למועד המסירה?

• תגובות 179
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

לא

אבל אולי שיקחו קצת את הזמן :)

פורסם

התמונה היא משהו ישן נושן, מהתקופה שלפני שהאנדרואיד הראשון יצא

הם מצרפים את זה אוטומטית לכל חדשה בנושא

אבל הרעיון של טלפון של גוגל, עם חומרה מקבילה (פחות או יותר) לHD2 ומערכת הפעלה חדשה???

נשמע טוב

אין כל מידע על החומרה (אך אני בטוח שגוגל "לא פראיירים"), עוד מערכת הפעלה ?! מה יהיה עם האפליקציות, המפתחים לא יעמדו בקצב.

אם עכשיו זה רק מתחיל להיות בגדר שמועות, אז זה יוכל להיות כבר שידרוג למכשיר הבא (אחרי HD2).

פורסם
  • מחבר

החומרה המדוברת היא מה שהתחיל בתור שמועות כHTC DRAGON/PASSION, דומה מאוד בחומרה לHD2

והמערכת הפעלה אני מניח שתיראה אחרת אבל הבסיס יהיה זהה, אחרת זה באמת לא הגיוני

החנות של גוגל כבר שופעת באלפי אפליקציות שנבנו עם הSDK של גוגל, הם לא יתחילו הכל מחדש.

השמועות מדברות על השקה קרובה (תכננו לחגים, כנראה יצא ברבעון הראשון)

פורסם

אני גם עובד עם תוכנות RD ב- PDA's, אבל איך אתה משווה את מה שאתה רואה בסרטון לעבודה במכשירים אחרים ?!

אני לא משווה, רק ציינתי שהאופציה הזאת קיימת הרבה דורות קודם.

ואגב, גם באומניה 2 רואים אותו הדבר מכיון שהרזולוציה זהה.

פורסם

בין 12:00 ל 15:00 הוא אצלי :jump: :jump: :jump:

פורסם

יאפ... קיבלתי אותו.

לא היה לי זמן להתעסק איתו (בערב נתחיל את פרוייקט שלו), אך מיד כשמחזיקים אותו ביד ומדליקים אותו מבינים שזה לא "עוד PDA...". ההרגשה הכי קרובה לזה הייתה ה- iPhone 3GS שהיה בידי.

פורסם

ממס' הדקות שלי איתו כבר נתקלתי במס' באגים מכובד עם העברית (תחת הגדרות התאורה האחורית/סאונד/הגדרות BAND בטלפון)... הוא קטן יותר משדמיינתי.

פורסם

ממס' הדקות שלי איתו כבר נתקלתי במס' באגים מכובד עם העברית (תחת הגדרות התאורה האחורית/סאונד/הגדרות BAND בטלפון)... הוא קטן יותר משדמיינתי.

אני החזרתי את הממשק באופן מיידי לשפה אנגלית, לא מסוגל לעבוד עם ממשק בעברית.

המקלדת המגויירת של HTC לא עובדת עם הממשק האנגלי (רק המקלדת של איירון עובדת, וקשה לעבוד איתה) :(

פורסם

אכן, נכון לשלב זה העברתי גם אצלי את ה GUI לאנגלית וזה מתפקד יופי.

לבינתיים נבדקו קצת מיילים, SMS (שרבים טוענים שחווים קשיים איתם) ו GPS (עם תוכנת IGO8) - כל אלו ללא בעיות מיוחדות עד כה. אות ה GPS מתקבל תוך 5-10 שניות, בתוך הבית.

פורסם

אכן, מבדיקה מהירה והתמקדות על כל מיני בעיות שדווחו ב- XDA (ורוד במצלמה ,Jitter, SMS וכו'), נראה כי המכשיר שהגיע ארצה דרך ניופאן "נקי" מהן.

בנוסף לא נראה כי לממשק העברי/תמיכה בעברית יש כל השפעה על המהירות, אני עוד אבדוק את זה יותר לעומק בהמשך...

פורסם

נוטיפיקציית ה LEDים עובדת אוטומאטית (עבור שיחה שלא נענתה/הודעות). אין צורך להתקין את ה FIXים שהוצעו.[br]פורסם בתאריך: 2.12.2009 בשעה 17:13:36

קושיה ראשונה - שמתי לב שכשאני מסנכרן דיבורית ב B.T, ה WiFi מחליט שבא לו להתנתק... התנגשות/לא נועדו לעבוד סימולטנית/תקלה במכשיר?
פורסם

קרה אצלי פעם אחת, ולא חזר על עצמו, מוזר...

פורסם
  • מחבר

איכשהו יצא לי לעשות היום מילואים

כנראה רק יום ראשון אצלי

פורסם

זה לא בסדר, היו צריכים לשלוח לך את המכשיר לבסיס...

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים