עבור לתוכן

OC למעבד Q6700

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

התקציב שלי הוא נמוך אז אני מתכוון לקנות Q6700 עם לוח מבוסס צ'יפ G31 של ג'יגהבייט דגם GA-G31M-ES2L - לוח תקציבי אך בעל יכולות OC סבירות.

אולי אני אנסה למתוח את התקציב ולעבור ללוח דומה מבוסס G41.

המארז גם יהיה בהתאם ללוח - קטן. אני רוצה לבצע OC קטן יחסית להעלות את התדר מ 2.66 ל 3.0 שזה בעצם העלאת הבאס מ 266 מה"ז ל 300 מה"ז.

השאלה היא האם ניתן לבצע את זה עם הקונפיגורציה הנ"ל ועם קירור סטוק?

איזה ספק כח מינימלי צריך למערכת (יהיה כרטיס מסך בעל צריכת הספק מינימלית)?

פורסם

אפשרי..אבל מה אתה מחפש בדיוק ? שכן OC כזה קטן לא יעניק לך הרבה..

לגבי הספק יש פורום מתאים..בגדול 300-350W יספיק בהחלט..

פורסם
  • מחבר

אני לא חסיד כל כך גדול של OC אבל עם מעבד עם פוטנציאל כזה פשוט חבל, בנוסף אני רוצה להגיע לתדר שעון / ביצועים דומים לאלה של E8400 עם היתרון של 4 ליבות, אז אני מניח שתדר שעון של 3 גה"ז יהיה די והותר. קח בחשבון שהמארז יהיה קטן = סירקולציה לקויה, ואני חושב בשנית האם לשים HD4350 או להעביר את ה X850XT PE הותיק שלי שאני מאוד אוהב אבל הוא מתחמם מאוד.

פורסם

סטוק יתן לך 3 GHZ!

כמו שעידן אמר...יש פורום של ספקים - תשאל שם...

ב3GHZ אתה לא תרגיש כזה הבדל רציני(אם לא בכלל)!

תעשה את השיקולים שלך .(אם שווה לך)

פורסם

-

פורסם
  • מחבר

אני על תקציב הדוק יחסית ואין לי אפשרות לחרוג. איזה יתרונות ממשיים אני אקבל מצ'יפסטים אחרים לעומת G41 או G31 - שהם הכי זולים.

פורסם

תדר באס גבוהה יותר...

תמיכה בכל מיני ממשקים חדשים...

פורסם
  • מחבר

איזה ממשקים?

כרטיס רשת היום בכולם 1 ג'יגהביט, כרטיס קול טוב יותר - לא מעניין אותי אני אשתמש ב XFI, באס גבוה יותר, אני לא זקוק ליותר מ- 300 ל OC כי אני לא מתכוון לקרוע את המעבד.

מה שאולי יחסר לי זה FIRE WIRE וזהו אבל כמה כבר אני משתמש בו...

פורסם

אז תקנה את ה770 אם אתה לא צריך יותר מזה!

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון הפעם לקנות אינטל, רוב המחשבים האחרונים שלי היו AMD ואני רוצה הפעם לעבור לאינטל.

פורסם

סליחה...

התכוונתי ל GA-G31M-ES2L

פשוט התבלבלתי עם נושא אחר...

פורסם
  • מחבר

זה לוח שאני מאוד רוצה לקנות במידה והחנות לא תוכל לספק לי את אחיו הדומה רק שמבוסס על צ'יפסט G41

פורסם

אז לך עליו..קח בחשבון שלוחות הG למיניהם עם מעבדי QUAD יעניקו לך OC מוגבל מאוד..אתה במילא ללא מחפש משהו גבוה מדי.. ;D

פורסם
  • מחבר

אם הם יספקו תדר של 300 או טיפה יותר זה מספיק לי.

פורסם

זה מה שציינתי..אין בעיה להגיע איתם לאזור ה300-350 MAX..ככה שזה בהחלט מספיק לך..תתחדש..תעדכן אותנו בתוצאות.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים