עבור לתוכן

מחפש נייד/נטבוק שיריץ PES עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש חיה כזאת?!

אני רוצה לקנות מחשב נייד/נטבוק {עם העדפה לנטבוק} שיוכל להריץ את המשחק הנ"ל

בתקציב הנ"ל..

תודה

פורסם

אם הכוונה לPES האחרון (2009) - סליחה על הבוטות, אבל תחזיר את הסרט שאתה חי בו. מחשב שיחזיק משחקים חדשים בצורה בינונית יעלה החל מ4000 שקל.

בצורה בסיסית ביותר - אפשר למצוא גם ב3000 וקצת.

1500? הנטבוק הכי מושתן, שלא מתאים למשחקים כלל, יעלה לך יותר מזה.

מצטער על השפה הבוטה. שום דבר אישי נגדך, פשוט חורה לי שאנשים לא טורחים לעשות סקר שוק\תאום ציפיות בסיסי לפני ששואלים שאלות כאלה.

פורסם
  • מחבר

סליחה... לא היתכוונתי

{סתם.. תודה על כל מקרה..}

{החיפוש באתר גם לא עובד..}

פורסם

אם הכוונה לPES האחרון (2009) - סליחה על הבוטות, אבל תחזיר את הסרט שאתה חי בו. מחשב שיחזיק משחקים חדשים בצורה בינונית יעלה החל מ4000 שקל.

בצורה בסיסית ביותר - אפשר למצוא גם ב3000 וקצת.

1500? הנטבוק הכי מושתן, שלא מתאים למשחקים כלל, יעלה לך יותר מזה.

מצטער על השפה הבוטה. שום דבר אישי נגדך, פשוט חורה לי שאנשים לא טורחים לעשות סקר שוק\תאום ציפיות בסיסי לפני ששואלים שאלות כאלה.

חורה לך? אולי כדאי שאתה תחזיר את הסרט שאתה חי בו.

הבן אדם לא ידע, נכנס לפורום ושאל שאלה... ממתי אנשים צריכים לעשות סקרי שוק וסיעור מוחין לפני ששואלים שאלות בפורום?

אה, וסליחה על הבוטות... זה פשוט ממש חרה לי.

יום טוב.

פורסם

אני לא רוצה לפתח את הדיון הזה לכיוונים לא לעניין, אבל אם כבר אמרת את מה שאמרת, אני מציע לך ניסוי קטן. כנס לכל פורום רכב באשר הוא ותכניס בו את ההודעה הבאה: "מעוניין לקנות פורשה, לא יותר מ5 אלף ש"ח". לחילופין, כנס לפורום שעוסק בנדל"ן, ותבקש "דירה עם נוף לים, בצפון תל אביב, לא יותר מ80K".

תן לזה כמה שעות, ואז תקרא את התגובות. אם תהיה שם הודעה אחת שונה מהותית בצורתה מההודעה הקודמת שלי - אז נדבר.

ואתה יודע למה? כי מספיק שאותו בנאדם ששאל את השאלה היה נכנס לחנות אחת, פיזית או דרך אתר באינטרנט, זה היה מספיק בשביל לראות שמה שהוא מבקש לא מעשי (כאמור, המחשב הכי בסיסי יעלה יותר מהתקציב שלו). לא נראה לי שזה בקשה מוגזמת במיוחד לבקש שלפני שאנשים מבקשים כאן ניסים ונפלאות, שיטרחו לעשות בדיוק את מה שהם מבקשים מאחרים כאן לעשות בשבילם - ולהעיף מבט, ולו חטוף, בהיצע של מה שהם מבקשים כדי להבין לפחות בקווים כלליים מי נגד מי.

פורסם

דעתי האישית, בתוספת תשלום עוד 200 ש"ח ככה - תקנה netbook ותשחק עליו fifa 97 - זה כדורגל, זה ירוץ טוב, וזה נחמד בשביל מסך 10 אינץ

אם תכוון למשחקים old school אז netbook יכול להיות מכונת משחקים נהדרת

פורסם
  • מחבר

תורה חברה...

אז מה הנטבוק המומלץ במחיר הזה

בלי שיריץ PES

ואם אפשר קצת מידע על הכרטיסי מסך שבאים שנדע מה הרמה של כל אחד כי חפשתי באתר ולא ממש מצאתי

מה שיש בסטיקי הם ישנים..

תודה

פורסם

חח אין לך מה לחפש, גם ככה מסך קטן, והם באים עם כרטיס חלש של אינטל או via בדרך כלל, המקסימום זה יריץ 720p אבל ממשחקים של היום כמה שאמרו שכך מזה, ואגב, מה הבעיה פשוט לקנות בתשלומים?

פורסם
  • מחבר

אני בן 18 לומד ואין לי הרבה כסף ועוד שאני עוד קונה עכשיו מחשב נייח חזק ועובר לחדר גדול יותר ועוד כל מני דברים שיש לי להוציא עליהם את ה-5K שיש לי...

אז מחשב נייד ב-1200-1500 זה סבבה בשבילי... עדיף כמה שיותר זול אם כל מה שאני יעשה איתו זה ICQ מסנגר HWZONE וזהו...

פורסם

אני מציע לך שתקנה מחשב נייח טוב ותעזוב בינתיים את הנייד, אחרי זה תחסוך קצת ולכיוון ה2000 ש"ח אפילו קצת פחות תקבל netbooks מעולים, אבל לא הייתי קונה netbook בפחות מ1700 ש"ח - אלא אם אתה הולך על משהו כמו eee surf שזה 7 אינץ וכל מה שתוכל לעשות איתו זה אינטרנט MSN וICQ ... אז זה יגיע למחירים יותר קרובים לתקציב שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים