עבור לתוכן

מחשב למשחקים וגרפיקה ב5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שהכנתי לידידה, אשמח לשמוע חוות דעת.

מעבדים

Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ₪1101

פתרונות קירור למעבד

Scythe Reeven CPU Cooler ₪144

לוחות אם

Gigabyte GA-P55US3L Core I5 Intel CPU ₪687

מארזים

Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ₪385

ספקי כח

Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ₪348

זיכרונות

Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ₪499

כוננים קשיחים

Western Digital WD7500AADS 750GB Sata II 32Mb ₪386

כרטיסי מסך ATI

ATI Radeon HD5770 ₪959

כוננים אופטיים

LG GH22NS40 X22 Sata Black ₪126

שרותי מעבדה

הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ₪75

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪4710

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

פורסם

השאלה כמה הידידה שלך צריכה ביצועים הן במשחקים והן בעריכה גרפית או כל מה שזה לא יהיה.

כי זה די כולל להגיד אני רוצה מחשב למשחקים משחק מבחינתי יכול להיות DOOM 3 ויכול להיות CRYSIS מה שכן גם לא מצוין מהי הרזולוציה בה היא עובדת.

בעיקרון המפרט טוב מה שכן יש מצב שהוא יהיה OVER בשבילה ויהיה אפשר לחסוך לא מעט וללכת קצת אחורה למעבדי ה 775 וללוח אם יותר זול ולא פחות טוב מסדרת P43 או P45 שקצת הוזלו לאחרונה אותו לדבר לגבי המאיץ הגרפי שכן הם מאוד חדשים בשוק שאני בטוח בשעת יציאת GT300 תהיה ירידת מחירים לא רעה במבחינת הכרטיסי מסך של ATI 5XXX

שאר הדברים ספק/מארז/קשיח זה בסדר גמור. למרות שהספק בתקן 80 דוקא בו היתי מוסיף מעט ולוקח משהו אחר.

כדוגמת http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1809 למרות שרבים יעלו ויגיד בשביל מה להוסיף סכום כזה שאפשר לקחת ספקים כדוגמת SeaSonic אבל זוהי דעתי בנושא ואני אישית מחזיק בספק כזה כשנה והוא ספק מדהים.

אגב לא תמיד צריך פתרון קירור למעבד הקירורים של אינטל אין בעיה איתם האמת אלה אם היא מתחילה לבצע overclock למעבד ואז צריך קירור יותר מסיבי שישמור את המעבד בטמפרטורה שפויה.

אז בכל מקרה תהיה יותר ממוקד בשימושים של הידידה ככה תוכל להוזיל את העלויות ולרכוש מחשב במחיר שפוי יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים