עבור לתוכן

מחשב לעבודה עד 5K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

"We weren't kidding when we said the decision to go with four graphics cards heavily affected every choice thereafter. For example, it was the MSI 790FX-GD70 or nothing, as we couldn't find any other motherboard that would provide the usable space for four dual-slot Radeons in CrossFire.

Sure, there were other boards with four PCIe slots out there, but most of them will only realistically handle three dual-slot graphics cards because of the way the slots are spaced. But just because we didn't have a choice doesn't mean we were disappointed. The 790FX chipset is ideal for our purposes, and MSI's board has an excellent reputation as an enthusiast piece. At $165, it ate up a good chunk of our budget, but it was worth every penny.

"

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-enthusiast-crossfire,2421-2.html

אז זה לוח האם שאתה צריך, כי לוחות אם של אינטל יהיו כנראה על X58 ומערכת כזו לא נכנסת בתקציב או אפילו קרוב לתקציב. אז אנחנו בהכרח מדברים על AMD, ותיכף תראה שגם זה לא יעזור לנו.

קודם כל אני בכלל לא בטוח שתוכל להשיג את הלוח הזה בארץ, אבל אתה מוזמן לנסות. צא מתוך נקודת הנחה שהוא יעלה בערך אלפיה. 295GTX יעלה עוד 2.5, תוסיף מארז מאוורר מאוד. היות ואני מניח שמישהו מתכוון להשתמש בארבעה סלוטים האלו לאיזושהי מטרה, יהיה הרבה חום ואיוורור יהיה קריטי. אנחנו מדברים על מינימום של סביבות ה-500 ש"ח אחרי הוספות מאווררים וכיוב'.

ספק כוח מינימלי שמומלץ לכרטיס המסך הזה הוא 680W. לצורך העניין -700W. ספק מינימלי של 700W יעלה עוד 500~, ואנחנו כבר על 4.5K. תוסיף זכרונות (עוד 500) וכבר סגרת את התקציב. עדיין חסרים לך מעבד, צורב, עכבר ומקלדת, כונן קשיח, שלא לדבר על זה שאם יוסיפו באמת עוד כרטיסים לסלוטים האחרים, הספק צריך להיות יותר חזק מהמינימלי, ולכן גם יעלה בהתאם.... קיצר, התקציב לא קרוב ללכסות את הדרישות, וזה עוד כשבונים מפרט מחלקים זולים.

אז אתה יכול להגיד לאבא שהוא לא בכיוון. צר לי.

פורסם
  • מחבר

Sure, there were other boards with four PCIe slots out there

אני לא צריך 4 בשביל 4 כרטיסי מסך אני שם כרטיס מסך אחד בפורום לוחות אם שאלתי לפני כמה חודשים ואמרו לי שלוחות של ASUS מסדרת WS יש בהם ובדקתי ומצאתי שהם קיימים בארץ כנראה שלא יהיה מקום ל4 ככרטסי מסך אבל אני צריך רק סלוט אחד לכרטיס מסך

פורסם

אם אתה לא מתכוון להשתמש ב-4 סלוטים אז בשביל מה צריך להתעקש על לוח עם 4 סלוטים?

פורסם
  • מחבר

יש דברים אחרים ששמים בסלוט של PCI-E חוץ מכרטיסי מסך...

פורסם

תביא את הבחור שצריך את ה"cuda" לפה שיסביר מה הוא צריך.

כי cuda משמש להרבה מאוד דברים.

יש לך את כרטיס הtesla של nvidia שבעזרת החומרה שלו בשימוש cuda יכול לרנדר פי עשרות יותר מהר מכל CPU שיש היום.

יש גם את הדריבר של CUDA לכרטיסי מסך שמנצל את היכולת לרינדור פרללי בGPU ללא קשר לאם הכרטיס הוא הTESLA או לא.

קיצור זה נושא די רחב תביא את הבחור שבשבילו אתה בונה את המפרט שיסביר בדיוק מה אתה צריך.

פורסם
  • מחבר

סבבה..

בכל מצב תודה רבה על הכל

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על זה?

http://www.oc-guru.co.il/?p=2965

בכל מצב אמרתי לו שיכנס ויענה ויהיה יותר פשוט לעם ולמולדת

והוא גם ירד מהלוח עם ה-4 סלוטים

פורסם

נשמע לי כמו קשקושים

שיחברו אותו למחשב ויבדקו את הביצועים ואז נדע משו עובדתי מוצק

עד אז אין סיבה להניח שהוא תקול מכמה סקרינים שצילמו במצלמה

בכל מקרה הוא מאוד יקר ולא בטוח בכלל שיתאים למטרה של חבר שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים