עבור לתוכן

בקשה - המלצה על קירור לQ6600

Featured Replies

פורסם

הטמפרטורות שלי במנוחה עם AC7 PRO עומדות על 50 מעלות כאשר המעבד על 2.95 (הOC הכרחי להרגלי העיסוק במחשב) ובמאמץ על 70.

עדיפות מוחלטת שהקירור יהיה מKSP (קרוב לבית והתנסות סבבה עם החברה).

נא לא להמליץ על פתרונות עם הקירור המקורי, נראה לי שעם מארז כמו שלי לא אמורה להיות בעיה עם הסירקולציה.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

לאוברקלוק רק Mugen 2 של Scythe. הוא גם ממש זול ב-KSP.

ולא הבנתי מה אמרת כאן

נא לא להמליץ על פתרונות עם הקירור המקורי, נראה לי שעם מארז כמו שלי לא אמורה להיות בעיה עם הסירקולציה.

תודה ושבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

הממ משהו כמו לרענן משחה, לנקות אבק, לראות אם הוא מורכב טוב.. דברים כאלה מציקים לי..

תודה על ההמלצה.

פורסם

אז זו בעיה שלך, לפעמים חייב לנקות את ההיטסינק מאבק.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שאני לא עושה את זה..

פורסם

עם איזו תוכנה אתה בודק טמפרטורה? האם עדכנת את TJMAX?

קח בחשבון גם שהאקסלרו לא עוזר פה למעבד כי האוויר החם ממנו עולה ישר למעלה להיטסינק של המעבד.

פורסם
  • מחבר

העלית פה חשד הגיוני בנוגע לאקסלרו.. לא חשבתי על זה.

אני בודק טמפרטורות עם REAL TEMP על TJMAX 100.

הכרטיס מסך עובד על 45 מעלות במנוחה.

פורסם

העלית פה חשד הגיוני בנוגע לאקסלרו.. לא חשבתי על זה.

אני בודק טמפרטורות עם REAL TEMP על TJMAX 100.

הכרטיס מסך עובד על 45 מעלות במנוחה.

יש לי קרור דומה על אחד המחשבים. הליבה קרה משמעותית בין היתר כי הקרור הזה פולט היטב את החום אל תוך המארז ובמילים אחרות בין היתר למעבד שמעליו.

תקן את ה TJMAX. אם יש לך G0 זה כבר יוריד 10 מעלות ואם לא אז 20.

כמובן שקרור איכותי יותר ישפר עוד יותר את התוצאה.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2009 בשעה 02:31:28

תבדוק גם שהאופציות להורדת מכפלה כשהמחשב לא במאמץ אינן מבוטלות בביוס. ירידה ל X6 כשאין צורך בכוח עיבוד תעזור לשמור על הטמפרטורה.
פורסם

כמו כן תוודא שאכן הקירור על MAX RPM במאמץ ;D

פורסם
  • מחבר

אינטגרל, לקבוע tjmax על 90?

טאוטאו, המאוורר עובד במנוחה על 2300 rpm, שזה גבול הנסבל מבחינתי. בגלל זה חשוב לי השקט יותר מלומר שיפור של 5 מעלות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני על 40 במנוחה.. נראה לי שאחכה לקיץ הבא עם שדרוג. תודה רבה.

פורסם

בכל מקרה אף פעם לא מתייחסים לטמפרטורה במנוחה, זה ידוע שמרווח הטעות הוא הכי מדויק בטמפרטורה גבוהה (אך ורק במקרה של ניטור הטמפ' עם חיישני ה-DTS). כלומר שאתה יכול לראות טמפרטורה של 20 מעלות צלזיוס והיא לא תהיה נכונה, או 30 או 40 או 50. לכן בודקים במאמץ.

אתה יכול לקרוא עוד על כך כאן-

http://www.overclock.net/intel-cpus/476469-truth-about-temperatures-voltages.html

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדיון למרות שהשאלה שלי די קשורה.

מה יהיה יותר טוב

מיוגן 2 או נינג'ה 2 או נינג'ה 2 גרסא B שמציעה תמיכה בסוקט 1366?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים