עבור לתוכן

מחפש המלצה לנגן MP3 עד 8GB (עד 350 ש"ח).

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן מוזיקה MP3 איכותי עד 8GB ועד מחיר של 350 ש"ח.

קראתי באינטרנט קצת וראיתי שמאוד ממליצים על הנגן של Sandisk.

רציתי לדעת מה ההבדל בין הנגן > Sandisk Sansa Clip לנגן > Sandisk Sansa Fuze?

למה ה- Fuze יקר משמעותי יותר?

איזה תכונות יש ב- Sansa? האם הוא איכותי? מבחינת מוזיקה? אוזניות? תומך עברית?

מה צריך לדעת לפני שבוחרים נגן?

היעוד שלו הוא ליומיום ולריצות קצת גם אפשרי.

תודה רבה!

פורסם

קודם כל בחירה מעולה, על הקליפ לא הייתי בכלל ממליץ, זמן סוללה רק 15 שעות וללא אפשרות הרחבת זכרון, לך על הפיוז, והוא הרבה יותר טוב, יש מסך נורמאלי של 1.9 אינץ, אפשרות להוסיף זכרון ו24 שעות נגינה, ובין הנגנים בתקציב נמוך ואיכות סאונד הכי טובה ביחס למחיר אין עליו, כמובן כמה תמיד ימליץ לקנות אוזניות איכותיות כדי להנות מהאיכות שלו באמת, ויש נרתיקי סילקון עם רצוע ליד ב Ebay עם זה מעניין אותך.

פורסם

15 שעות זה זמן סביר.. ומה אתה צריך הרחבה עם אתה קונה 8 ג'יגה? הוא אמר שהוא רוצה עד 8 ג'יגה..

הקליפ ממש מומלץ, אחלה איכות שמע, קטן וקומפקטי.

הפיוז עולה הרבה יותר כי אפשר לראות בו סרטים ויש לו מסך גדול. בקליפ יש מסך קטנצ'יק שמציג רק את שמות השיר וזה.

פורסם
  • מחבר

ב- FUZE שהוא ניתן להרחב, איזה כרטיס זכרון יש ? ועד כמה ניתן להרחבה ?

ובנוסף האם המכשירים CLIP ו- FUZE קוראים ותומכים בקבצים בעברית ?

פורסם

כן שניהם תומכים עברית, גם בתפריטים, לפחות ב פיוז ממה שאני יודע, וגם כן יש לו תמיכה בתיקיות, בקליפ אין, הכרטיס זכרון שבו הוא תומך הוא microSDHC עד 32 גיגה, נכון להיום רק 16 כי אין עדין כאלה של 32

פורסם
  • מחבר

כן שניהם תומכים עברית, גם בתפריטים, לפחות ב פיוז ממה שאני יודע, וגם כן יש לו תמיכה בתיקיות, בקליפ אין, הכרטיס זכרון שבו הוא תומך הוא microSDHC עד 32 גיגה, נכון להיום רק 16 כי אין עדין כאלה של 32

למה התכוונת שרשמת שבקליפ אין? אין תמיכה בתיקיות? אם כן, אז מה ההיגיון כל הסדר זה תיקיות, לא?

פורסם

בקליפ פלוס [החדש] יש תמיכה בחיפוש לפי תיקיות.

פורסם

כן בקליפ הרגיל זה לפי id3 tag, הפלוס עוד לא נמכר בארץ עלה עם אתה קונה בחו"ל או ebay, אבל מה זה שווה עם מסך קטן כזה ועדין רק 15 שעות נגינה, אבל עולי לך זה יספיק.

פורסם

זה שווה. Fuze עם Firmware מסריח ואיכות סאונד נחותה יותר.

פורסם

זה שווה. Fuze עם Firmware מסריח ואיכות סאונד נחותה יותר.

מאיפה אתה מקריץ את השטויות האלה? אל תגיד כלום אם אתה לא יודע, סייג לחוכמה - שתיקה. המערכת שלו בסדר גמור, מאוד אינטואיטיבית ונוחה לשימוש. גם האיכות סאונד טובה מאוד [אם כי פחות טובה מקואון לטעמי].

פורסם

חח איזה תגובה לעניין, ואיכות היא בדיוק כמו בקליפ, כנראה לא שמעת או שמעת עם אוזניות זולות או משהוא, ובcowon לדעתי אין הבדל גדול חוץ משיפורים מיותרים לסאונד שרק הורסים, ואין כמו flat eq נקי.

פורסם

חח איזה תגובה לעניין, ואיכות היא בדיוק כמו בקליפ, כנראה לא שמעת או שמעת עם אוזניות זולות או משהוא, ובcowon לדעתי אין הבדל גדול חוץ משיפורים מיותרים לסאונד שרק הורסים, ואין כמו flat eq נקי.

בתגובה למה כתבת את זה? לתגובה שלי או של -LosNir-?

פורסם

של lo snir כמובן

פורסם

לך על הקליפ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים