פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים המסך התחרבש גם צבעים וגם תמונהלפעמים זה רק הצבעים בדקתי את המחשב על מסך טלויזיה ועובד רגילתודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים וואי כמה בעיות המסך הזה עושה לאנשים, גם מסך שחור הרבה פעמים.. אתה לא היחיד.תשלח לתיקון דרך האחריות.*ואם אפשר לדעת, באיזו חנות קנית, או דרך מי האחריות למסך שלך ?
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים לאחי הקטן יש את המסך הזה, וגם לו היו בעיות דומות. כשהחלפנו אותו בחנות גם לנו אמרו שזה מסך בעייתי. תוודא שזה לא הכרטיס מסך, ואז באמת תממש אחריות. אמרו לנו גם בחנות שיש למסך הזה רוויזיה חדשה, שבה נפתרו הרבה מהבעיות האלה.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים צירוף מקרים מוזר- גם אצלי המסך הנ"ל נדפק עם אותה הבעיה אתמול.מה שעוד יותר מוזר, שחיברתי מסך CRT 19 וגם הוא עוד באותו היום נשרף ויצא ממנו ריח מסריח.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מחבר נקנה באיבורי קצת יותר משנהויש לי הרגשה שהם לא מחזיקים ASUS יותר מעניין מה יציעו לי בטח סמסונגיש דגמים שלא כדאי לקחת במידה ויציעו לי סמסונגתודה
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים הם לא יציעו לך כלום, הם ישלחו לך את המסך לתיקון. אם בכל זאת יציעו לך מסך חלופי או משהו תעדכן בבקשה.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים מחבר אז כך שיחה עם איבורי נתנה לי 2 אופציות 1 לשלוח דרך איבורי ליבואן מה שייקח יותר זמן מהרגיל2 ליצור קשר מול היבואן מה שפה לקח לי הרבה זמן וטלפונים מי בסופו של דבר נותן את השירות לתיקוןחברת סרב פרוhttp://www.srvpro.com/ שאמרו שיקחו את המסך ביום שני לתיקון ולא ישאר מסך חלופי עד שיחזור מתיקוןעל כול מקרה זה המספר שלהם:035598555אעדכן בהמשך
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים כן, אופציה 2:הם באים לקחת מהבית את המסך (ללא מסך חלופי), ומחזירים אותו הביתה מתוקן לאחר כמה ימים.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים סתם מעניין... המסך במקרה מתאריך ייצור March 2008 ?(זה כתוב מאחורי המסך מתחת לכיסוי של החיבורים)היו לי 2 מסכים שיוצרו בחודש הנ"ל ושניהם נדפקו...בפעם השלישית הביאו לי מסך שיוצר ב May 2008 והוא עובד בצורה תקינה עד היום (כבר בערך שנה)
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים אני נתקלתי גם במסך הזה מ- March 2008, והוא נדפק 4 פעמים, ובפעם הרביעית הוחלף הפאנל. בינתיים הוא עובד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.