עבור לתוכן

מחשב נייד חדש עם ויסטה אמור להגיע עם דיסק התקנה?

Featured Replies

פורסם

אתמול קיבלתי את מחשב הלנובו החדש שלי- וטפו טפו נראה טוב עד עכשיו. אבל דבר שהפריע לי הוא שהמחשב אומנם הגיע עם ויסטה, אבל כשקיבלתי אותו הבייתה לא הגיע שום דיסק של הויסטה כך שאם למשל אפרמט את המחשב וארצה לחזור לויסטה, פשוט אין לי דיסק לעשות את זה... חוץ מזה גם דיסק עם הדרייברים לא קיבלתי. האם זה נורמלי? זה הנייד הראשון שלי, ולא ברור לי אם שילמתי על הויסטה עצמה או על ההתקנה, בכל מקרה זה בעייתי...

פורסם

לא אמור להגיע עם דיסק התקנה.

אבל הוא יכול להגיע עם מערכת שחזור להתקנה מחדש במקרה של כשל.

יכול להיות שאם תתקשר למיקרוסופט הם יסכימו לשלוח לך בדואר.

פורסם

זו המדיניות בחלק מן החברות. לאחרונה ראיתי שדל מציעה לשלוח דיסקים של מערכת ההפעלה, אני קניתי שני ניידים בארה"ב ובשניהם הם לא שלחו לי את מערכת ההפעלה, למרות שביקשתי מספר פעמים, לא קיבלתי את הדיסקים. אולי באמת מיקרוסופט יתנו לך העתק (קשה לי להאמין) התשובה שקיבלתי היתה, שיש לויסטה, מחיצה מיוחדת בנייד המכילה את שחזור מערכת ההפעלה, זהו הגיבוי שיש לך (היינו, אל תפרמט את המחיצה הזו- disk recovery).

בלית ברירה תמיד תוכל להתקין עותק מחבר או מהאינטרנט ולהכניס את הרישיון. אני מציע לדבר עם מיקרוסופט או לנובו קודם לכן, ואם אין ברירה

אז להכין עותק משלך. אם תפעל בצורה הזו ולא תקבל פיתרון הולם,(במייל או במכתב - שיהיה כתב) אין בכך משום הפרת זכויות יוצרים, קנית כדין רישיון (OEM).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים