עבור לתוכן

עזרה בOC של כ.מסך gtx 260

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

חברה אני זקוק לעזרה, כשאני מנסה לעלות את הClock של הGPU מעל 648 בתוכנה ATITOOL מופיע שהתרחשו "שגיאות" תוך כדי הרצת בדיקת היציבות . מנגד כשאני מריץ מספר לופים של 3Dmark06 לא צצים לי שום ארטיפקטים או משהו והבדיקה עוברת בצורה חלקה. עכשוו במידה והתוכנה הראשונה יותר אמינה בנוגע ליציבות אילו פעולות אני נדרש לבצע כדי להגיע לclock גבוהה יותר ללא חשש מגליצ'ים למיניהם בגדול אני רוצה להגיע למשהו כמו 675-680.

הספק שלי הוא ocz 600W stealthxstream ואני גם מצרף תמונה מgpu-z בשביל שתיראו בדיוק על איזה נתונים אני עומד כרגע

bd9.png

פורסם

גם לי הייתה את התופעה הזו..לאחר הרבה בדיקות (ולא רק אני)..מצאתי שATI TOOLS מגזימה קצת..

הגעתי עם הכרטיס ל700+ לליבה..והתוכנה צעקה..אך בכל תוכנה שהיא..כולל המון שעות משחק לא היה נראה כלום..

ולכן מניסיוני האישי..אם אתה לא רואה כלום..אין קריסות או התחממות יתר..עזוב את ATI TOOLS בצד..

כמו כן בצע בדיקות מאמץ לGPU עם OCCT...שכן 3DMARK לא משקף מאמץ מלא תמיד...

פורסם
  • מחבר

טוב עכשוו אני עומד על 688gpu/1483shader כשניסיתי 696/1500 ב3dMark בבדיקה הראשונה המשחק נהיה כולו כחול והתוכנה + וינדוס קרסו :< והייתי צריך לעשות ריסט =O

פורסם

אולי קיבלת BSOD ?

אם כן, זה יכול להיות עקב חוסר יציבות של רכיב אחר, כי BSOD אינו אופייני לכ.מסך לא יציב.

בכל מקרה, מומלץ לעלות את המהירות קודם למרכיב אחד ואח"כ לאחר (לדוגמא קודם לGPU ואח"כ לMEM) כדי לדעת מי מתחיל את בעיות היציבות.

עדכן אותנו בפרטים נוספים ונעזור עוד.

פורסם
  • מחבר

אולי קיבלת BSOD ?

אם כן, זה יכול להיות עקב חוסר יציבות של רכיב אחר, כי BSOD אינו אופייני לכ.מסך לא יציב.

בכל מקרה, מומלץ לעלות את המהירות קודם למרכיב אחד ואח"כ לאחר (לדוגמא קודם לGPU ואח"כ לMEM) כדי לדעת מי מתחיל את בעיות היציבות.

עדכן אותנו בפרטים נוספים ונעזור עוד.

לא יודע מה זה BSOD >_< לאחר שהעלתי בriva את הgpu clock ל696 ו1500(השארתי את האופציה של חיבור בין gpu clock לshader) התחלתי להריץ את ה3dmark ולאחר 15-20 שניות הטסט נהיה כולו נקודות כחולות (לא מצליח לתאר את זה בצורה טובה יותר)ואז המסך עצמו נהיה שחור כאילו שהמחשב מכובה וזהו פחות או יותר. בmem אני בכלל לא נוגע כי נראה שככל שאני מעלה את זה הביצועים יורדים O.o . הינה הOC נכון לעכשוו

fbx.png

אולי לבטל את החיבור בין השיידר לgpu ולנסות להעלות אותו בנפרד למרות שאני די מפחד לחזור על האירוע מקודם די הלחיץ אותי העניין . אני די בטוח שלא מדובר בבעיה של טמפ לא עבר את ה69 בבדיקות של ה3Dmark

פורסם

BSOD זה המסך הכחול המוכר לכולנו..

בכל אופן..תבטל את הטלות של הGPU וSHADERS..ככה תוכל להגיע ליותר בליבה..

לגבי הזיכרון מה זאת אומרת ירידה בביצועים ? זה שקיבלת פחות נקודות ב3DMARK לא באמת אומר שיש ירידה..בדוק את הFPS במשחקים ותראה..

לגבי הלפחד ;D קצת מצחיק שאתה מבצע OC ומפחד..חח..בכל מקרה אין לך ממה לחשוש..אתה לא יכול להרוס שום דבר..

פורסם
  • מחבר

הנימוק שלי לא מתבסס רק על ירידה בתוצאה אלא גם על ירידה ב FPS תוך כדי הבדיקה. למרות זאת החלטתי לנסות את הבנצ'מרק של Batman arkham Asylum

שמראה FPS MIN FPS MAX FPS AVG להלן סדרת התוצאות לפי סדר כרונולגי של ביצוע הבדיקות:

999(Defult mem) - מינימום 37 , מקס 61 , ממוצע 54

1017 - קריסה משחק + וינדוס

1005 - 35, 60 , 54

1009 - 31, 61 , 54

1011 - 33 , 60 , 54

1015 - 32 , 61 , 54

1017 - 36 , 60 , 54

1035 - קריסה משחק+ וינדוס

1025 - 33 , 60 , 54

1035 -2, 60 , 39

999 - 34 , 60 , 54

טמפ מקסימלית של 71 מעלות

פורסם

אני מאמין שביצעת את הבדיקות באותם תדרי ליבה וכו כן ? אם כך אז ככל הנראה אכן התדר זיכרון גבוה יותר פוגע..

אני הייתי מציע להתמקד בליבה..תחילה ולאחר מכן לבדוק את השאר..

פורסם
  • מחבר

טוב העלתי את הליבה ל700 אני די מרגיש שאני משחק באש :angryfire: מ-575 ל700 זה חתיכת דרך :auto:

erb.png

פורסם

אם אתה חושב שאתה משחק באש או לא בטוח..אז אל תבצע OC..

כל העניין בOC הוא "פריצת הדרך" כמה שיותר טוב יותר..

בכל אופן אם הכל יציב..והטמפ' סבירה..אין ממה לפחד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים