פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים אין שם ג'אמפר, אבל יש 2 פינים. בתמונה שהבאת זה ממש מימין לבטריה. תנתק את המחשב מהחשמל (או אם יש לך מפסק בספק) ואז תקצר את שני הפינים עם מברג או עם ג'אמפר למשך כמה שניות. עריכה: סימנתי בתמונה שמצאתי ברשת של הלוח שלך, להלן-
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מחבר עשיתי את זה, וכשהפעלתי את המחשב הוא אמר שהייתה בעיה ואם אני רוצה לטעון הגדרות default או ההגדרות האחרונות הטובות שידועות.רשמתי לו להפעיל הגדרות ברירת מחדל.אני אנסה עכשיו להעלות טיפה FSB ואחזור אם זה עזר
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים איך הלוח הזה? סורי שלא קשור אני שוקל לקנות אותו, הוא יתאים למעבד שבמפרט שבחתימה?
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים הGigabyte 965P-S3 לוח אם ישן..אין טעם לרכוש אותו עכשיו....וכן הוא יתאים למעבד שלך..אם יש לך עוד שאלות וכו פתח תרד חדש בבקשה.
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים מחבר אוקיי עדיין אין שינוי, המחשב מאפס כל שינוי שאני עושה בFSB.עכשיו אני גם מפחד לשנות עוד דברים כי באחד הניסיונות לשנות מחלקים ודברים כאלה המחשב פשוט הפסיק לעלות ומסך אחד הפסיק לעבוד לי.מה לגבי האפשרות לשנות FSB דרך המערכת הפעלה, דרך תוכנה כמו Easy tune 6 של ג'יגה בייט?
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים ועדיין אין שמירה של הFSB ? נסה לשונת הגדרות אחרות לשמור..ולהיכנס שוב..ולנסות לשנות שוב..נסה לשנות קפיצות קטנות כל פעם..
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר אני מנסה להעלות את הFSB ב4 ועדיין זה מתאפס.כשניסיתי לשנות כמה הגדרות כמו מחלקים ,על מנת שהזכרון לא ייעבור את ה800 ..המחשב פשוט לא עבד במשך דקות ארוכות ומסך המחשב גם לא עבד. אני מפחד להמשיך לנסות ולדפוק משהו.
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים "לדפוק" משהו מהגדרות לא נכונות בביוס..אתה לא תדפוק כלום..במקרה הגרוע פשוט מאפסים אותו..ואין ממש מה לעשות מלבד לנסות פרמטרים שונים ולראות איך זה משפיע..
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר האם מתח יכול להיות הבעיה?אולי העלאת מתחים תסייע?הזכרונות שלי הם של G.SKILL מסדרות PK וNT . האם יש צורך להזרים אליהם יותר מתח אולי?PK1.8-2.0VNT1.8V
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים כמו שציינתי כבר..אולי שינוי של הגדרות מתח או הגדרות אחרות יפתרו את זה...הכל עניין של "משחק"..תבדוק לפי הSPD שלהם..מה אתה משתמש ותגדיר לפי זה..
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים להוסיף מתח לא יעזור לך, זו בעיה בביוס... תחכה שהחיפוש בפורום יחזור ואני אמצא את הדיון שהיה כאן בנושא.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים בטוח שאיפסת את הביוס עם הג'אמפר כמו שצריך? ניתקת את החשמל מספק הכח.. קיצרת את הפינים למשך חצי דקה...בכל מקרה מצאתי את הדיון, אבל הוא לא רלוונטי כי אין שום באמת פיתרון..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364661.0אבל נתקלתי גם בדיון הזה..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360902.0לכן אני מציע ששוב תנסה CLR_CMOS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.