פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים המסך מחובר אצלי ב DVI, ונמצא על רזולוציה 1680*1050. הבעיה היא שאני לא רואה ברגע נתון את כול השולחן העבודה, אני את הקצוות רק כאשר אני מזיז את העכבר לכיוון כלשהו אז כאילו התמונה זזה לפי התזוזה של העכבר.איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?תודה
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר חיברתי את המסך עם הכבל (DSUB?)VGA והכל הסתדר משום מה, ניסיתי לחבר שוב פעם אבל עם הכבל של הDVI והופ אותה הבעיה(לא רואים את השולחן עבודה במלואו, רק כאשר אני מזיז את העכבר אז השולחן כאילו זזלצד אחד והצד המנוגד לו נעלם). למשהו יש פתרון לבעיה הזאת?תודה
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים זה מה שנקרא virtual desktop (דברים שעוד זוכרים מחלונות 95...).אתה בטוח שזאת באמת הרזולוציה שמוגדרת לך ולא מזוהה מסך נוסף שמחובר?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר מחובר אצלי רק מסך 1. הרזולוציה 1050*1680. איך אני גורם ל VIRTUAL לא להופיעה?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים קליק ימין בשולחן עבודה>Properties ובלשונית Display.כמוכן ניתן לראות את זה גם בדרייבר של nVidia בקטגוריה של set up multiple displays.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים תעלה לפה תלצום מסך של הלשונית (רק את החלון הפעיל ולא כל שולחן העבודה שלך, תשמש ב alt+prtscr).
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מחבר ניסיתי לשחק עם הגדרות, ושום דבר לא עוזר. למשהו יש רעיון איך לעשות את מה שאני רואה על המסך נורמלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.