עבור לתוכן

כמה השקעתם בחלק הכי חשוב במחשב שלכם ?

Featured Replies

פורסם

700-800 NIS from Office Depot, not leather! Office Depot got some real goot shit. DO NOT buy leather chairs!

• תגובות 33
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה לי כיסא פשוט בצורה כזאת:

/_

_\

כאילו הכי פשוטים בעולם, לא מסתובב לא כלום. אחרי כמה זמן הוא נהיה שקוע לאחור...הייתי צריך לקנות כיסא חדש

קניתי אותו הדבר בדיוק! הכי נוח לי בייחוד בתנוחה האופיינית לי, חצי כיסא באוויר, רגליים על השידה של הטלוויזיה, ישיבה באלכסון. רואה גם טלוויזיה וגם מחשב!

פורסם

כיסא מנהלים מעור של אופיס דיפו בסביבות 500 שקל

בסיגנון של התמונה שהוצגה כאן

פורסם

700-800 NIS from Office Depot, not leather! Office Depot got some real goot shit. DO NOT buy leather chairs!

Why ?, I think leather should be more comftable and it's not getting dirty, but on the other hand

you spend most of your money on the leather but .. well i cant see any disadvatages

פורסם

וגם אם יוצא לך לשבת בלי חולצה או בלי מכנסיים (לי קורה דיי הרבה שאני רק עם בוקסר או משהו...) אתה תידבק לכיסא...

פורסם

וגם אם יוצא לך לשבת בלי חולצה או בלי מכנסיים (לי קורה דיי הרבה שאני רק עם בוקסר או משהו...) אתה תידבק לכיסא...

אתה לא חושב שזה היה פרט שכדאי להשמיט? :puke:

;)

פורסם

עדיף מאשר עירום לא ככה?

פורסם

:smiley1:

I'm familiar with that ordeal ;)

פורסם

כסא מפלסטיק כזה שמשמש לגינות..עלה משהו כמו 30 שקלים לפני איזה 10 שנים...

הדבר החיובי היחיד בו שזה מה שגורם לי לרדת מהמחשב (חוץ מהצבא)

פורסם

איזה 700 ש"ח... ות'אמת, היה לי יותר נוח על כיסא ה KETER מפלסטיק לגינות שהיה לי לפני כן.

פורסם

לא זוכר כמה עלה, אבל כיסא מסתובב שכזה.

אני ממליץ לך לקנות את הכיסאות האלו בלי גב שיש שצריך להכניס את הרגליים מתחת למשהו למטה... זה אולי נראה לא נוח אבל ברגע שמתישבים עליהם אי אפשר לא לשבת ישר

היה לי כזה בעבודה לפני שנתיים בערך , הכרחתי את הבוס שלי לקנות לי כזה , תוך שבוע אתה לומד איך להפוך את הכיסא הזה לכורסא , מתחיל לשכב עליו , משו ליגה , ואז לקחו לי אותו והביאו לי כיסא דרעקי ... :(

בבית עכשיו איזה משו "אורטופדי" מ"עור" שעלה איזה 400 שקל , נדנדה כזה , אני אוהב אותו , נוח הוא לא , אבל תמיד רציתי אחד כזה .

פורסם

ואני בכלל שוכב על המיטה...נאלצתי לפנות את השולחן של המחשב לטובת מגבר גדול. והמיטה שלי גם ככה נמוכה, אז התקנתי מדף על הקיר ועליו הכל (שזה לא הרבה, למארז יש גומחה משלו והמקלדת והעכבר אלחוטיים)

פורסם

השקעתי בעכבר 180 שח כדי שיהיה נוח. אני לא מבין למה אתם אומרים שכסא זה החלק הכי חשוב במחשב יש כאלה שטוענים שזה בכלל המסך(כדי שלא יהרסו לך עיניים וכאלה) אבל מה זה משנה העכבר נראה לי שווה יותר מכל המחשב שלי ;D

פורסם

הכיסא שלי עלה1800 שקל לפני 5 שנים ואני מרוצה ממנו מאוד , הוא מעור אמיתי וממש נוח

פורסם

הכיסא שלי עלה1800 שקל לפני 5 שנים ואני מרוצה ממנו מאוד , הוא מעור אמיתי וממש נוח

יש לך תמונה שלו אולי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים