עבור לתוכן

קירור לוח אם (nb fan)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

הבעיה שלי לא קשורה ל OC אבל כן לקירור אז אני מקווה שזהו הפורום המתאים (השאלה גם מפורסמת בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה").

אז ככה:

יש לי לוח אם DFI Infinfity NF570 שהחל לאחרונה להתחמם בטירוף (80 מעלות במצב idle).

מסתבר שהמאוורר של הלוח (ה Northbridge fan) הלך קפוט.

מבדיקה ברשת מצאתי שהתחליף המומלץ למאוורר הוא Evercool vc-re.

האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בארץ? מצאתי רק את ה vc-rf שהוא כנראה גדול מידי.

אשמח לשמוע הערות והמלצות ממביני דבר מאחר ואני ממש לא מומחה בתחום.

תודה מראש לכל העוזרים,

ערן

פורסם

יש לך אותו בפנדה..

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15364

בכל מקרה לא חסר קירורים אחרים (פאסיבים/אקטיבים) שמתאמים..מה התקציב שלך (תוסיף אותו לכותרת בבקשה)..

כמו כן אם יש לך אפשרות..מדוד את המרחק בין הקצוות של הברגים..למרות שרוב הקירורים מגיעים עם מתאמים אוניברסלים..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

חיפשתי בכל מיני אתרים בארץ אבל לפנדה לא היגעתי.

יש המלצה על חנות אחרת שיש לה גם סניף במרכז? (אני מרחובות). הסניפים של פנדה די רחוקים ממני.

התקציב לא בעיה, אבל הגודל של המאוורר חשוב. הבעיה בלוחות אם של DFI (לפחות בסידרת Infinity) שה NB צמוד מאד לכרטיס ווידאו. המרווח מאד קטן ולכן רק מעט מאד מאווררים מתאימים לשם כאשר ה vc-re הכי מומלץ.

כל המידע הנ"ל הוא מחיפוש וקריאה באינטרנט ולא מניסיון אישי. אם למישהו יש ניסיון עם הלוח אם הנ"ל ומאוורר ה NB אשמח לשמוע.

שוב תודה על ההפניה לאתר של פנדה,

ערן

פורסם
  • מחבר

האם ZALMAN ZM-NBF47 מתאים בתור מאוורר NB ללוח אם DFI Infinity NF570?

פורסם

הוא קירור פאסיבי..מה שאומר שאין צורך במאוורר..הוא יקרר מספיק טוב.. ;D

פורסם
  • מחבר

אין קשר אם זה קירור פסיבי או עם מאוורר.

הקירור של ZALMAN גדול מידי לשים על לוחות Infinity של DFI.

הקירור שיחיד שהצלחתי למצוא שמתאים מבחינת גודל ללוח הנ"ל הוא ה vc-re של Evercool (גם ה vc-rf גדול מידי).

אני עדיין מחפש חנות במרכז שמוכרת את המאוורר הזה.

מישהו יכול להציל אותי?

תודה,

ערן

פורסם

אם יש לך אפשרות להזמין מחו"ל..גם אפשרי..

בכל מקרה כרגע אני לא מכיר שום חנות שמוכרת את העניין..בMAX תבצע הזמנה מפנדה..עם משלוח (מה שלא תמיד יוצא משתלם :-\)..

פורסם
  • מחבר

סבבה,

תודה על העזרה

ערן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים