פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים אני קניתי בבאג והוא לא בא עם מטעו ???.... קניתי אחד ב-70 ש"ח שבדיוק נהרס [אחרי אולי 50 שעות עבודה בקושי..]
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים מחבר הD2 הרגיל בא עם מטעןהD2+ בא בליטוב אז אני צריך לחפש אותו...אני יודע שאני יכול לטעון אותו דרך הUSB אבל עדיין לא תמיד יש USB זמיןולמקרה שאני לא ימצא אותו...איפה קניתה את המטען והאם הוא מקורי של COWON??תודה!
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים אני משתמש במטען מוטורולה שיש לי והוא עושה עבודה נהדרת עם הD2 שלי כבר כמה שנים
פורסם 2009 באוקטובר 1316 שנים אומנם כל מטען USB סטנדרטי יתאים אבל אם משתמשים במטען שמתאים לחיבור שמיועד להטענה הD2 יכול לקבל גם 2 אמפר וככה זמן ההטענה יהיה פי 4 יותר קצר.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר מטען של מוטורולה מתאים מבחינת מתח ואמפר?ואני מעדיף לשמור על הסוללה
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים כאמור אני משתמש במטען מהV3X המנוח שלי מהיום שבו קניתי את הD2... משהו כמו שנתיים אחורה אני חושב כבר והוא עובד מצוין עד היום עם זמן סוללה מעולה
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים מחבר צריך להיות לי מטען כזה אני ישתמש בו אני גם מאמין שהוא מוציא מתח כמו של הUSB ככה שלא אמורה באמת להיות שום בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.