עבור לתוכן

נגן מולטימדיה בדמות mp5

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אני לא עוקב אחר הדברים האחרונים בנושאי הנגנים ולאחרונה ביקשו ממני לקנות נגן mp5 (?) מזה בעצם הנגן הזה? הריי עד כמה שידוע לי mp4 יכול להציג סרטונים/להריץ משחקים.. איזה נגני mp5 מומלצים אפשר למצוא עד כ 500 ש"ח?

תודה רבה.

פורסם

בקיצור אחד- בולשיט! :facepalm: הישראלים המטומטמים חשבו שימציאו את הגלגל לאחר שקראו לנגן MP3 כך ואז יצא הדור הבא שיכל גם להציג קבצי MP4 לרוב (תמונות ווידיאו) והיום כאילו יש MP5 שזה הדור המשך.. אז זהו- שלא!!! :bash:

בקצרה, MP5 זה רק רובה ולא נגן! :xyxthumbs:

אם מישהו אומר לך את זה תשלח אותו לשחק CS ושישיג לו שם אחד.. 8)

פורסם

יש כזה דבר MP5.

MP5 אומר שהנגן תומך בפורט RealMedia שהם: RM, RMVB

אבל אתה כנראה לא צריך את זה...

פשוט תתעלם ותקנה מה שטוב לך. גם אם יהיה MP10000 זה לא אומר שהוא בהכרח יותר טוב מMP4

פורסם
  • מחבר

סרטונים מיוטוב למשל אפשר לנגן על נגני mp4?

עד כמה הפורמטים שציינת חוסכים "מאמצי" המרה שנידרשים בנגני mp4?

פורסם

תאמת מעולם לא שמעתי על הפורמטים האלו עד שנכנסו נגני הMP5...

אני מניח שאין כל תועלת בהם.

לגבי ניגון סרטונים, זה תלוי בפורמט של הסרטון ותלוי בפורמטים הנתמכים בנגן.

אם הנגן תומך רק MP4 (נגיד לא תומך DIVX לדוגמא) אז תצטרך פשוט להמיר את הסרטונים שלך לMP4 עם תוכנה.

אם יש לך נגן שתומך בהמון פורמטים סביר להניח שלא תצטרך להמיר כלום אלא רק להכניס את הסרטונים שלך, ככה שזה יותר נוח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי.

ידוע לך על טיבם של הנגנים מחברת FujiCom?

תודה.

פורסם

fujicom היא חברה ישראלית שקונה מוצרים חסרי מותג ושמה עליהם את השם שלה, עד כמה הם טובים או לא טובים אני לא ממש יודע אבל בטוח יש טובים מהם

פורסם

FujiCom זו חברה מHK.

פורסם

אני אולי עיוור אבל

http://www.fujicom.com/Web/Content.aspx?Page=ContactUsMain

כתוב די נחמד

זה מותג מדבקה של יבואן ישראלי, הכתובת בסין היא של המפעל שמייצר את הזבל הג'נרי שלהם או איזה סניף מקומי.

פורסם

זה מותג מדבקה של יבואן ישראלי, הכתובת בסין היא של המפעל שמייצר את הזבל הג'נרי שלהם או איזה סניף מקומי.

גם כך טלוויזיות FUJICOM?!

פורסם

^^^

אכן כן! ;) ("מותג זה מותג")

מה שנורא מצחיק אותי זה שתמיד יש להם פרסומות מהללות את החברה בערוץ הספורט בחסויות.. :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים