עבור לתוכן

נייד לפוטושופ AUTOCAD ועריכה תלת מימדית - תקציב לא מוגבל

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה לנייד, אני יודע שעדיף נייח אבל אין מה לעשות חייב נייד

קודם כל ביצועים אחר כך מחיר, כל התוכנות הולכות להיות פעילות בו זמנית כלומר אני צריך שיהיה אפשר לעבור בין התוכנות

ולעבוד על כולם באופן שוטף יום יום.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אתה עדיין צריך להכניס נתונים מסוימים לגבי הצרכים שלך מהמחשב. (למשל גודל מסך..?)

בגדול סדרת percision של דל או סדרה W של לנובו. מחשבים מאוד יקרים.

תשקול תחנת עגינה לחיוב, אם לא חובה.

אתה מתכוון לרכוש בארץ ? אם כן, פרט רף עליון כי במקרה של המחשבים שהצעתי הפרשי המחירים עצומים (בין החנויות השונות ובין ישראל לארה"ב)

פורסם
  • מחבר

אתה עדיין צריך להכניס נתונים מסוימים לגבי הצרכים שלך מהמחשב. (למשל גודל מסך..?)

בגדול סדרת percision של דל או סדרה W של לנובו. מחשבים מאוד יקרים.

תשקול תחנת עגינה לחיוב, אם לא חובה.

אתה מתכוון לרכוש בארץ ? אם כן, פרט רף עליון כי במקרה של המחשבים שהצעתי הפרשי המחירים עצומים (בין החנויות השונות ובין ישראל לארה"ב)

גודל מסך סטנדרטי 15 פלוס מינוס יותר חשוב לי. מה תיתן לי תחנת עגינה?

אני מתכוון לרכוש בארץ רף עליון 10,000 שח

ממה שאני רואה אין מעבדים עם 4 ליבות לניידים עדיין.. השאלה אם כדאי להשקיע במחשב עם DDR3 כי זה הפרש גדול מאד במחיר

יש את GIGABYTE W576V-T96H4

יש לו כרטיס מסך 9400GS

4 GB זיכרון ו500GB הארדיסק

השאלה אם הכרטיס מסך הזה יספיק.. המחיר של המחשב הזה הוא 5000 שח

אני גם רואה עכשיו שיש מחשבים עם כרטיס גרפי מסוג QUADROFX אולי אפשר לקבל המלצות לכיוון???

פורסם

אוקי...תפרט שימושים. אתה יורה כבר מרובעי ליבה! כמה תלת מימד, רוב השימוש? תעזור לי להבין

יש חשיבות לחיי סוללה (אני כבר אומר שאל תצפה ליותר משלוש שעות)

תחנת עגינה מומלצת אם אתה קונה כלי עבודה למשרד ורק מידי פעם מתנייד עם המחשב. מחשב נייד טוב ככל שהיה

אינו תחליף מושלם למסך איכותי 22" ומעלה ולמקלדת נוחה. כמי שרוב עבודתו הינה מול מחשב, תחנת עגינה מאפשרת לי

לעבוד על מספר מסכים ועל מקלדת מלאה ונוחה יותר משל הנייד. לבריאות העיניים ומפרקי הידיים ובכלל זה פשוט יותר נוח

מי שלא עבד על מספר מסכים במקביל, לא מנצל את היכולות של המחשב (בתנאי שאתה עובד על המחשב בעיקר כאמור).

פורסם

10,000 ש"ל זה לא "תקציב בלתי מוגבל" (במיוחד כשמדברים על מחשבים של Workstation), נא להכניס את התקציב לכותרת.

אם לא תפרט את השימושים שלך לא תוכל לקבל המלצה בעלת ערך כלשהו.

פורסם
  • מחבר

שימושים:

=====

+ עריכת תלת מימד ב 3D STUDIO MAX

+ שירטוט ב AUTOCAD

+ עריכת תמונות ב PHOTOSHOP

+ מחשב לעבודה יומיומית

אין חשיבות לחיי סוללה הוא יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן, אני רק צריך המלצות על מחשבים טובים שיוכלו להפעיל כמו שצריך את שלושת התוכנות האלו.

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים