עבור לתוכן

מחשב נייד תקציב עד 4000

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב נייד לצרכים הבאים:

1. עבודה (משרד \ בית)

2. סרטים ומוסיקה.

בתחילה ראיתי את dell studio 1555 אבל מהר מאוד ירדתי מהעץ כי הוא יקר לי (למרות שהוא מחשב טוב מאוד יחסית למחיר)

הלכתי ל IQPC והציעו לי את שני הדגמים הבאים: GIGABYTE W576V-87H4 (מחיר : 4500 ש"ח... חורג מהתקציב אבל מחשב טוב מאוד לטווח הארוך הטכנאי אמר לי שהוא מציאה במחיר שלו - בא עם מעבד P8700 ועם נפח הארד דיסק די גבוה)

GIGABYTE W576V-65R4 (מחיר: 3800 ש"ח המחשב שהומלץ לי ע"י הבעלים לצרכים שלי)

הייתי שמח לשמוע על מחשבים אחרים בתקציב הנ"ל ולראות מה אתם חושבים על ההצעות של שני הניידים שהוצעו לי (ניסיתי לחפש ביקורת עליהם בפורומים כאן אבל לא מצאתי כלום. אם למישהו יש לינק לביקורת אשמח לקבל).

:xyxthumbs:

פורסם

אני עם הצרכים שלך הייתי הולך על המחשב השני ..ה 65r4 יש לו גם אחלה כרטיס מסך ומעבד לא פחות טוב

ואל תתייחס לאנשים שאומרים לך גי'גבייט לא בנויים מחומרים איכותיים ..זה שטויות היום הדגמים החדשים ( w576v ) הכל בנוי אחרת וברמה יותר גבוהה

פורסם
  • מחבר
אני עם הצרכים שלך הייתי הולך על המחשב השני ..ה 65r4 יש לו גם אחלה כרטיס מסך ומעבד לא פחות טוב

ואל תתייחס לאנשים שאומרים לך גי'גבייט לא בנויים מחומרים איכותיים ..זה שטויות היום הדגמים החדשים ( w576v ) הכל בנוי אחרת וברמה יותר גבוהה

יצא לך אולי להתעסק קצת עם הגיגהבייט ?... שמע יש כל כך הרבה היצע בשוק הניידים שאני לא יודע מה להגיד.

אני גם חושב ללכת עם האופציה הזולה ... השאלה מה האם יש הבל משמעותי בין מעבדי P למעבדי T של אינטל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים