פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים אני כרגע עובד עם C2Q Q6600 עם הביג טייפון של טרמלטייקהשאלה אם יש קירור פסיבי שיכול לתת את אותה תפוקת קירור ואפילו יותר ללא מאוורר עליואשמח לכל המלצהבתודהאור
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים ישנם קירורים שיכולים להחזיק את המעבד בטמפ' סבירות בלי מאוורר..אך אתה חייב סירקולציה טובה במארז..יש סיבה למה אתה רוצה לעבור לקירור פאסיבי ?
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר המחשב בנוי לעבודה עם אודיו ובמקרים מסוים הביג טייפון פשוט ממש מרעישיש לי מארז סופרנו של טרמלטייקדי גדולחוץ מהביג טייפון יש עוד 3 מובנים במארזכרגע הביג טייפון בשגרה שומר על 32 מעלות בליבותבעבודה טיפה יותר מועמסת הן מגיעות ל45רק שהוא ממש מרעישקיבלתי המלצות על גופי קירור של טרמלרייטרק שאני ממש לא בקיא בתחום ובדיוק איזה גוף אני צריך שוב תודה
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים איזה גירסה יש לך בדיוק את הVX ? עם הבקר המובנה ? שכן אתה יכול להוריד את הRPM בלי הרבה בעיה..45 מעלות זה לא המון בכלל..ובדקת שזה אכן המאוורר של הBT ולא של המארז ?
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר כן זה הוא המרעישוכן זה הVXאני אנסה להוריד לו את הסלד נראה איך המחשב מגיב ומה סף הרעש ואיך הליבות יגיבונקווה שזה יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.