עבור לתוכן

צריך עזרה עם בעיה של פיקסלים ירוקים בכל המסך ללא סיבה מיוחדת.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שאין לי מושג מה הוא הגורם שלה.

הבעיה היא שיש לי פיקסלים ירוקים מהבהבים בכל המסך, והפיקסלים הם לא סטטים הם זזים עם התמונה, הם מופיעים בצבעים כהים אך של גוון מסויים, באתר זה לא מופיעה הבעיה אך כאשר אני מפעיל משחק כגון באטלפילד 2 או קונטר-סטרייק הפיקסלים שם וזזים עם התמונה.

חיפשתי באינטרנט אך אני לא מוצא תשובה חד-משמעית לבעיה.

את המפרט שלי ניתן לראות בצד, אני כרגע מריץ את המעבד ב3.3 והורדתי את תדר הליבה של הכ.מסך ל600 אך אין שום הבדל, ניסיתי לנתק את הכבל ולחברו מחדש אך אין כל השפעה. פירמטתי את המחשב וחזרתי לוונדווס XP אחרי וונדווס 7 כדי לראות אם זאת בעיה של דרייברים אך אין כל הבדל. כאשר אני מוריד בהירות במסך למינימום ומעלה למקסימום אין כל הבדל. אני חושב האם זאת בעיה של ספק ישן? כי המסך הוא בן פחות משלושה חודשים, הכ.מסך בן שנה ושלושה חודשים, הספק בן יותר מ שלוש וחצי שנים.

אנא, תעזרו לי לתקן את הבעיה.

CPU: 166X20=3.3GHZ 1.375V

GPU: 600MHZ (675 STOCK) MEM: 1100STOCK

פורסם

להערכתי זה או הכ.מסך, או המסך. בדגש על הכ.מסך.

נסה להחליף לכ.מסך אחר ולנסות. לא עבד? נסה להחליף מסך.

בדקת ומצאת את הבעיה? יש אחריות-ממש.

פורסם

יש מצב לתמונה ?

ותבטל את הOC..ותחזיר את הכרטיס מסך לתדרים המקורים..

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שתמונה תעזור כי כאשר אני לוקח תמונה ומזיז אותה בפאינט.נט הפיקסלים הירוקים זזים עם התמונה ועדיין מהבהבים. אני חושב שזה המסך שלא מצלייח לבטא את הצבעים המסוימים האילו ומראה אותם בתור ירוק.

פורסם

אין שום סיבה בעולם שמסך "לא יתמודד" עם פיקסלים..גם לא מסך 15 אינץ CRT משנת 80...ככה שבספק אם המסך לא תקין..

מה שכן ורוב הסיכוי הוא שכרטיס המסך לא מוציא את הפיקסלים האלו נכון..ולכן התופעה הנ"ל...

אם יש לך מסך אחר או כרטיס מסך אח רלבדוק זה יעזור לבודד את בעיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים