עבור לתוכן

זיהוי מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לזהות פה מחשב נייד כדי למצוא לו דרייברים חדשים. איך אני מזהה את המחשב? יש איזו תוכנה שאפשר להריץ לזהות דגם/מאיפה להוריד דרייברים מתאימים?

תודה,

ניר

פורסם

לא כתוב כלום בשום מקום על המסגרת הפנימית של המסך נגיד? או במדבקה כלשהי עם service tag? בן כמה המחשב? מי היצרן? מה גודל המסך? אם תצליב את כל הנתונים הללו בדר"כ אפשר לזהות. אם המחשב לא פורמט לפעמים מותקנים קבצים של היצרן שמצביעים על הדגם כמו לדוגמא מדריכי שימוש במחשב.

לגבי כזו תוכנה, אני לא מכירה שום דבר גלובלי שמורידים אבל באתרים של יצרנים מסויימים ניתן לבקש לזהות את המחשב אוטומטית.

פורסם
  • מחבר

לא כתוב כלום בשום מקום על המסגרת הפנימית של המסך נגיד? או במדבקה כלשהי עם service tag? בן כמה המחשב? מי היצרן? מה גודל המסך? אם תצליב את כל הנתונים הללו בדר"כ אפשר לזהות. אם המחשב לא פורמט לפעמים מותקנים קבצים של היצרן שמצביעים על הדגם כמו לדוגמא מדריכי שימוש במחשב.

לגבי כזו תוכנה, אני לא מכירה שום דבר גלובלי שמורידים אבל באתרים של יצרנים מסויימים ניתן לבקש לזהות את המחשב אוטומטית.

נראה שמצאתי, תודה

פורסם

hwinfo

רץ מדוס - מזהה חומרה הקיימת במחשב - משם להגיע לדרייברים - די קל

http://www.hwinfo.com/screenshots.html

משתמש בה קרוב ל-8 שנים

כל טוב,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים