עבור לתוכן

כרטיס מסך סביר ל-1920x1200, לאו דווקא משחקים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא צריך כרטיס מסך למשחקים, אבל אני כן רוצה לעבוד חלק לגמרי (שדברים "יטוסו") על רזולוציה של 1920x1200 גם כאשר כל האפקטים של ממשקי חלונות/תוכנות מאופשרים, וגם אם יש לי עשרות אתרים עם אנימציות ופלאש ברקע.

האם כרטיס של GIGABYTE על בסיס 9500GT עם זכרון DDR2 1024MB במחיר יחסית זול של 359 ש"ח באייבורי הוא בחירה טובה?

אם לאו, בבקשה המליצו על כרטיסים שניתן למצוא באייבורי - אין להם לשמל את כל הסדרות של ZOTAC.

כמו"כ אני יודע שה-9600GT עדיף הרבה יותר מה-9500GT - זה משמעותי גם אם אני לא משחק?

תודה!

* השאלה היא כחלק מבניית מפרט מחשב שלם, לכן אני כבר די נעול על אייבורי.

פורסם

1. אל תיקנה מאייבורי (אלה אם יש לך קשרים והנחה ממש ענקית)

2. כמה כסף אתה מוכן להוציא על הכרטיס (תקציב?!?!?)

פורסם

תקנה לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (לפי מה שהבנתי אתה קונה מחשב חדש)

כרטיסי מסך על ערכות של AMD 780G/785G

או אינטל

X4500

יציגו את כל האפקטים של ממשק ה - aero ב - vista, win7

תוכנות מאופשרים

איזה תוכנות?

, וגם אם יש לי עשרות אתרים עם אנימציות ופלאש ברקע.

נכון לרגע זה flash לא תומכת להאצה על ידי כרטיס המסך לכן העבודה נופלת על המעבד

ככל הנראה החל מגרסה 10.1 תהיה האצה חומרתית של כרטיס המסך, ככל הנראה בשלב ההתחלתי יהיה רק לגבי סרטים/סרטונים

לכן אין טעם היום לקנות כרטיס מסך נפרד בשביל זה שיכול להיות שגם המובנה יתמוך בכך, שהתוכנה תצא ויהיה צורך ומידע איזה סדרה נתמכים ,עובדים כמו שצריך, ואם בכלל האצת החומרה עוזרת במשהו אז תשדרג לכרטיס מסך מתאים

פורסם
  • מחבר

הצרכים שלי לא ברורים כרגע...סיפור ארוך :-)

רק שני דברים נוספים ברשותכם:

1. למה לא לקנות מאייבורי? התייחסת להנחה - סה"כ המחירים סבירים מאוד שם, כמו גם השירות. בהנחה שיש לי מפרט ספציפי - מה הבעיה?

2. רפי - תודה רבה על המידע על הפלאש! השכלתי - בהחלט מעניין.

אני פחות נוטה למובנה...סיפור ארוך כאמור. סה"כ לתקציב ~400ש"ח חשבתי גם על ה-Sapphire 4670 שנחשב טוב משמעותית מה-9500GT בצ'יפסט - אשמח לקבל דעה ספציפית על איכות כרטיסי Sapphire - קנייה טובה בד"כ? בלי קשר לצורך ספציפי מהחומרה.

תודה!

פורסם
אשמח לקבל דעה ספציפית על איכות כרטיסי Sapphire - קנייה טובה בד"כ? בלי קשר לצורך ספציפי מהחומרה.

אחת השותפות הראשיות של ATI

באופן כללי זה לא ממש משנה מאיזה חברה תקנה , הם לא מיוצרות ליבות/זיכרונות ואת המעגל המודפס עושים לפי ATI ולא מדובר על PCB עצמאי

מקסימום שמים קירור קצת שונה או יותר יעיל מהקורור המקורי

פורסם
  • מחבר

שוב תודה רפי, אני אחדד את השאלה על Sapphire בבקשה:

למיטב זכרוני יצרניות הכרטיס עצמו (ה-PCB כאמור) הם אלו שגם מספקות את הדרייברים (יכול להיות שאני לא מעודכן - אשמח לתיקון) - בהנחה שכן, האם Sapphire נחשבת לחברה טובה באספקט הזה? דרייברים יציבים? עדכניים? לא "מלכלכים" את מערכת ההפעלה עם שטויות לא נחוצות? (ואם כן, האם ניתן להתקין דרייברים רק ל"גרעין", כלומר לצ'יפסט עצמו [נניח אפילו מ-ATI ישרות, אני באמת לא יודע איך זה היום, או משותף אחר של ATI ושיהיו תואמים גם ל-Sapphire] שיזוהה ויונצל עי מע"ה בלי שום קשקושים נוספים).

בכלל, לשימושים "מגוונים", בהנחה שאני מקציב לא הרבה יותר מ-400 ש"ח, האם יש בחירות טובות יותר מהנ"ל:

כרטיס מסך תוצרת Sapphire

דגם Radeon HD 4670

1024MB GDDR3

מחיר כולל משלוח: ₪415.00

להזכירכם רזולוצית עבודה של 1920x1200 ולכן הזכרון קורץ לי.

(אייבורי, עדיין מחכה לשמוע למה הומלץ לי להתרחק מהם)

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים