פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים מה שטעמתי שזה הספרייט והקולה והקולה וניל היו בסדר לא משהו מיוחד רק הקולה וניל אהבתי הספרייט אני לא מוצא הרבה הבדל טעם והקולה לא משהו, באמת עדיף קוקה קולה.
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים אני היחיד שחושב שהכתום לא רע....? טוב נו.. אולי זה בגלל שאנחנו תמיד דופקים בקבוקים של זה מהעגלות שמחוץ לקיוסקים ;D
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים אני היחיד שחושב שהכתום לא רע....? טוב נו.. אולי זה בגלל שאנחנו תמיד דופקים בקבוקים של זה מהעגלות שמחוץ לקיוסקים ;D כשזה בחינם זה תמיד יותר טעים
פורסם 2003 בספטמבר 1022 שנים :'( אני מכור לקולה, אנשים :'(לפחות פחית ביום (מדגיש לפחות) לפעמים זה מגיע ל -2 ליטר ליום, :smiley4: אני פשוט לא יכול לחיות יותר מיומיים בלי קולה, זה פשוט טעים במיוחד עכשיו בקיץ. כוס קולה קרה עם או בלי קרח ופרוסת לימון.אני קולהוליק ( מלשון הוליק=מכור)
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים :'( אני מכור לקולה, אנשים :'(לפחות פחית ביום (מדגיש לפחות) לפעמים זה מגיע ל -2 ליטר ליום, :smiley4: אני פשוט לא יכול לחיות יותר מיומיים בלי קולה, זה פשוט טעים במיוחד עכשיו בקיץ. כוס קולה קרה עם או בלי קרח ופרוסת לימון.אני קולהוליק ( מלשון הוליק=מכור)אומרים שיש כאלה שבאמת מכורים לקולה בגלל החומרים שיש בה...ד"א גם אני מכור ,בואו נקים קבוצת תמיכה ?
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים לפני 100 שנה בערך היה בזה קוקאין יש לכם מזל אני שותה קולה מידיי פעם, חוסך כסף ד"א הוירגין לא כזה רע אהבתי את הוניל את השאר פחות אבל הם היו בסדר בכל מצב, אין מה להשוות לקוקה-קולה!
פורסם 2003 בספטמבר 1122 שנים לפני 100 שנה בערך היה בזה קוקאין יש לכם מזל אני שותה קולה מידיי פעם, חוסך כסף ד"א הוירגין לא כזה רע אהבתי את הוניל את השאר פחות אבל הם היו בסדר בכל מצב, אין מה להשוות לקוקה-קולה! גם עכשיו זה לא בריא משהו יש בזה קפאין.. בגלל זה מישהו פה אמר שהוא "ספורטאי מצטיין" P:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.