עבור לתוכן

התלבטות קשה בבחירת מכשיר סלולארי , דרושה עזרה ממביני העיניין.

Featured Replies

פורסם

אהלן .

בשנה וחצי האחרונות עשיתי כיף חיים עם הסוני אריקסון K800i שלי ,

עד שלאחרונה המקש של סינון השיחות (ימין למעלה) נלחץ מעצמו כל הזמן ..

החברה לא מוכנה לתקן כי טוענת שמדובר בקורוזיה , ובמקרה של קורוזיה הם אוהבים להתנער מאחריות..

בכל מקרה השוק שופע מכשירים חדישים והגיע הזמן להתחדש.

בגלל שאני אוהב ורגיל לממשק של סוני אריקסון חשבתי ללכת על הc905 או להוסיף קצת ולקנות את הw995.

מצד שני חשבתי שההפרש לאייפון כבר לא רחוק , אבל שמעתי שמועה שהמצלמה שלו מאוד מיושנת וללא פלאש והמצלמה זה פקטור דיי חשוב בשבילי בפלאפון.

אבל אולי הייתי מוכן לסלוח בגלל שאפשר לשחק משחקים של הפייסבוק באייפון

עוד אופציה היא הx1 ראיתי בzap שאפשר לקנות אותו בכ2700 ש"ח ובאותה סביבת מחירים יושב הn97.

בסך הכל מה שחשוב לי בפלאפון זה בעיקר שיהיה עמיד לנפילות , מצלמה טובה , Mp3 איכותי וקצת עניין כשיהיה משעמם.

בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם כנראה שאתם יודעים הרבה יותר ממני , בחור מיושן עם פלאפון אספנות

תודה מראש , שחר.

פורסם

לא זה ולא זה ,האופציות שלך הם באמת ה C905 קודם כל ,וN86 של נוקיה ונחשב בעל המצלמה הכי איכותית של החברה.

לW995 המצלמה לא מתקרבת לקרוסליים של C905, לא ממש מתלהבים ממנה מקטע הזה .

הN97 ממש לא מתעפיין האיכות צילום בשמיים ,לפחות לא ביחס ל N86 ואחרים, הדברים הטובים הם גודל מסך ומקלדת QWERTY

עם זה חשוב לך, גם כן העם חשוב לך שתהיה למכשיר מערכת הפעלה פתוחה כמו סמביין וכו' .

פורסם
  • מחבר

אתה טוען שהמצלמה בC905 יותר טובה מבW995 ?

איך זה הגיוני הרי שתיהים 8.1 מגה פיקסל ?

פורסם

כנראה בזכות הפלש קסנון שעדיף משמעותית על הלד

פורסם

קח בחשבון שאם אתה קונה את ה- C905 תהיה לך בעיה גדולה בעניין התיקונים, כי לפי מה שהבנתי מפלאפון לא מייצרים את המכשיר הזה יותר (אני מתאר לעצמי שזה מידע אמין... :nixweiss:)

פורסם

אין שום בעיה עם התיקונים, שלי נפל על הרצפה ושווק חיים תוך יומיים הוא היה אצלי מתוקן ועובד פיקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים