עבור לתוכן

הקירור הבא מתאים למעבד?

Featured Replies

פורסם

זה מה שתעשה:

תתאים ב-RealTemp את ה-TJMax ל-70 מעלות צלזיוס ותריץ מבחן מאמץ. תבדוק באיזו טמפרטורה בידיוק המחשב נכבה.

כמו כן אם מתקבלת הודעה אז תרשום אותה כאן. (כי ציינת מקודם משהו בסגנון CPU Overheat)

אגב מה גרסת הביוס שלך?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני הולך לעשות את זה,המחשב במעבדה עכשיו ואני לא הולך לקחת אותו.

אני יודע שגירסאת הביוס הייתה הכי מעודכנת לא מזמן עדכנתי.המחשב בזמן מאמץ עובד טוב אבל מתי שהוא במנוחה הוא מתכבה.

המחשב היה תחת מזגן,ועדיין התכבה לו

אפילו זה ששירת אותי הוא אמר שיבדוק את החלקים בנפרד כאילו הספק אוקיי סבבה אבל השאר,כאילו הם נמנעים להגיד לי את הבעיה המרכזית.

אני חתום שהבעיה היא לוח אם אבל הם נמנעים להחליף לי,רוצים שאני אקנה מהם ספק.

פורסם

עוד לא בדקת בצורה מדויקת באיזו טמפרטורה רשום לך CPU Overheat, יתכן שזו הגנה טבעית של הלוח על המעבד. הייתי ממליץ לבדוק בביוס כמה אפשרויות וגם מחוץ לביוס אבל כנראה שהדיון הזה כבר לא רלוונטי (נהפך לדיון של "מה להגיד לחנות").

פורסם
  • מחבר

עוד לא בדקת בצורה מדויקת באיזו טמפרטורה רשום לך CPU Overheat, יתכן שזו הגנה טבעית של הלוח על המעבד. הייתי ממליץ לבדוק בביוס כמה אפשרויות וגם מחוץ לביוס אבל כנראה שהדיון הזה כבר לא רלוונטי (נהפך לדיון של "מה להגיד לחנות").

אני יכול להגיד לך מית שהוא הדליק את המחשב הוא בדק את הטפרטורה בביוס והיא הייתה על 47.

ואחרי כמה דקות נכבה.

ודווקא בזמן מאמץ שעשיתי הוא לא נכבה.

פורסם

זה לא עוזר. לא משנה. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

בקיצר אייבורי עושים עליי קטע עם הספק העיקר שאני אקנה מהם

אני ידרוש מחר שינסו עם לוח אם אחר

אני לא מבין איך אתה לא ראובים בבירור שזה הלוח אם :S

פורסם

זה לוח אם של MSI ? על כל מקרה לפי מה שאתה מתאר..אכן הבעיה היא לא בספק..מה גם שהסיכוי שספק חדש של חברה איכותית יהיה תקול הוא קלוש..

בכל מקרה תתעקש על שלך..מעבר לזה אין לנו מה להציע..תעדכן אותנו..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לאחר מספר דיונים בפורום,מעל 10 דפים של תגובות בסהכ הכל,המחשב עבר את החודשיים האלו.

מה קיבלתי חדש:

מאוור חדש

דיסק קשיח חדש

לוח אם.

הבעיה עם התחממות יתר נגמרה,הם שמו לי לוח חדש של MSI P35 NEO נראה יותר טוב ויש יותר אפשרויות אז תודה לכולם.

אחרי 8 פעמים במעבדה ואחרי התווכחיות שהבעיה היא לא בספק החליפו לי לוח אם.

זהו הטפרטורה עכשיו 32.

תודה לכולם

פורסם

כמו שחשבנו.. ;D בכל אופן שמחים שהסתדר..תתחדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים