פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים לאחר התקנה של הקירור המיועד הכרטיס עבד לחודש בערך ועשיו אני מתחיל לקבל תצוגה מטשטשת ומחשב נתקע עזרה עזרה בבקשה.זה הקירור http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=237
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים יאיר תוריד את ה"דחוף" מההודעה..בבקשה..כמו כן בצע בדיקה של טמפ' במנוחה בעזרת GPU-Z..ובצע בדיקת מאמץ עם OCCT (יש לך מדריך בסטיקי) ובדוק את הטמפ' במאמץ...ותעדכן תודה...
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר המחשב נדלק בערך ל5 דקות בWINDOWS 7 ואז המחשב נתקע ואני מקבל מסך בצבע ורוד הזוי כל פעם משהו אחר..
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים קצת תלוש, אבל האם יכול להיות שהחיבורים של הכבל השתחררו קצת במסך או ביציאה מהכרטיס ?מסך ורודים זה "המחלה" של ההעוזרת שיש לי ... עד ששהסברתי לה שאת החדר עבודה, אני ינקה.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים פותח התרד אתה בטוח שמבחינת התקנה של כל ההיטסינקים והידוק הקירור הכל תקין ? הכרטיס יושב טבו בסלוט ? חיברת את המסך טוב ?
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר כן רק שבזמן ההתקנה הייתי חייב להדביק את צלעות הקירור של הזכרונות... עם דבק טרמי קשיח מאוד... גם מיועדהכל מחובר טוב מאוד ולא תלוש או משהו אני מפחד שנדפק לו המעבד.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מה הקשר של בעיות בתצוגה אחרי התקנת קירור לכרטיס מסך ..למעבד ? אתה סתם נוטה מהבעיה..הבעיה היא ככל הנראה הכרטיס מסך..יש לך אפשרות לבדוק אותו על מערכת אחרת..או כרטיס מסך אחר על המערכת שלך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.