עבור לתוכן

רכשתי ZALMAN8700 וביצעתי אוברקלוק Q6600

Featured Replies

פורסם

ביצעתי כרגע עד 3.01 והרצתי את הOCCT קיבלתי שהמעבד יציב, עכשיו אני רוצה להמשיך עם הOC

צריך מפה לעלות מתחים (השארתי הכל על נורמל), אין לי מושג איך לעלות מתחים?

פורסם

בביוס כמובן. חפש Vcore או CPU Voltage..

לדעתי תן משהו כמו 1.3V ותראה clock-wise לאן אתה יכול להגיע. לאחר מכן למען חיסכון בחשמל ודאגה לטמפ' תוריד לאט לאט עד הנקודה שבה אין יציבות וממנה תוסיף קצת (יותר מקפיצה אחת, למרווח ביטחון).

פורסם
  • מחבר

אחי למה בזמן בדיקת מאמץ המחשב עושה ריסטרט לבד?

הגעתי ל 3.1

פורסם

אם הוא מאתחל זה סימן לאי יציבות.

תפרט קצת יותר על האוברקלוק. תן תמונות מהתוכנה CPU-Z בלשוניות CPU, Mainboard, Memory ו-SPD בבקשה.

פורסם
  • מחבר

איך אני שם תמונות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אולי אני טועה, אולי אני סתם רע אבל..

אני לא הייתי ממליץ לעשות שום דבר רציני כרגע..

לך תקרא כמה מדריכים עד שיהיה לך הבנה כללית מזה OC ואיך מבצעים ולא כמו תוכי לעשות מה שאומרים לך כאן בפורום..

תבין בגדול מזה ביוס ומה כל דבר בביוס אומר כי חבל אם תיגע שם במשהו ותהרוס, נכון שאתה לא רוצה את זה?

פורסם
  • מחבר

אחי, דווקא עד עכשיו הכל הלך יפה,

לומדים אחי. אם לא מתעסקים לא נידע שום דבר,

יש לך תשובה בשביל הבעיה שלי?[br]פורסם בתאריך: 5.10.2009 בשעה 11:02:27

הנתונים האלו אולי יעזרו לך?

הטמפ' דווקא בסדר גמור.

פורסם

אחלה טמפרטורות במנוחה.

תריץ OCCT או Prime95 או כל תוכנה טובה אחרת לבדיקת המעבד ותודיע לאילו טמפרטורות הגיע המעבד במאמץ כבד.

עריכה- אה, רגע.. אמרת מקודם שיש אתחול. תבטל C1E ו-EIST בביוס. תקבע תדירות PCI-E של 100.

אתה יכול לקרוא קצת בקישורים הבאים, זה לוח דומה לשלך.

http://www.overclock.net/intel-motherboards/254734-gigabyte-ga-p35-ds3l-thread.html

http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-245679_11_0.html

פורסם

בעיקרון זה שהמחשב מאתחל את עצמו זה בהחלט לא סימן ליציבות, לכן הייתי מעלה את מתח המעבד1.4V

בביוס כמובן. חפש Vcore או CPU Voltage..

לדעתי תן משהו כמו 1.3V ותראה clock-wise לאן אתה יכול להגיע. לאחר מכן למען חיסכון בחשמל ודאגה לטמפ' תוריד לאט לאט עד הנקודה שבה אין יציבות וממנה תוסיף קצת (יותר מקפיצה אחת, למרווח ביטחון).

1.35V הוא מתח סטוק של מעבדי TRAY מכיוון שאלו מגיעים עם VID קבוע מראש של 1.35V למעבדי CONROE ו1.25V למעבדי PENRYN...

לכן למי שהמעבד מגיע עם מתח סטוק נמוך מ1.35V כנראה שקנה מעבד RETAIL/BOX

בכל מקרה, תעלה את המתח ל1.4 - כרגע הזיכרונות יושבים כמו שצריך על מהירות נכונה וסביר להניח שהפרמטר שכרגע מגביל אותך הוא המתח של המעבד.

תעלה את המתח של המעבד ל1.4V ואת הFSB ל350 מה שייתן לך 3150MHZ.

לאחר הגדרת הפרמטרים הבאים תבדוק יציבות עם OCCT ותחזור אלינו להמשך.

פורסם
  • מחבר

אחי זה היה כבר על 1.4 העלתי ל 1.42

[br]פורסם בתאריך: 5.10.2009 בשעה 11:36:39

הפעם לא נכבה אלה אמר מעבד חם, נראה לי לא הגיוני כי הטמפרטורה המק'ס שלי 72 והוא כבר ב58 הפסיק

פורסם

תחפש בהגדרות יש שם הגבלה של טמפרטורה.. שים אותה על איזה 120 או משהו כזה כדי שלא יפסיק לך את הבדיקה באמצע ותנטר את הטמפרטורה בעזרת REALTEMP או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

תחפש בהגדרות יש שם הגבלה של טמפרטורה.. שים אותה על איזה 120 או משהו כזה כדי שלא יפסיק לך את הבדיקה באמצע ותנטר את הטמפרטורה בעזרת REALTEMP או משהו בסגנון.

ובמידה באמת הוא יתחמם לא יישרף המעבד במידה ונשים 120.

ומה הכוונה תנטר את הטמפ', התוכנה הזאת עובדת ברקע.

תגיד לי איזה משחק כבר מנצל 99 אחוז מעבד כמו בתוכנה,

שיחקתי קרייסיס ראש נפץ במשך חצי שעה הטמפ לא זזה מ50..

פורסם

בשביל זה יש תוכנות מאמץ... בשביל לאמץ את המחשב יותר מבדרך כלל על מנת שיהיה יציב לחלוטין.

לגבי הגבלת הטמפרטורה.. המחשב שלך יתקע/יכבה הרבה לפני שהמעבד יגיע ל100 מעלות.. ככה שאין לך מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

אוברקלוק עד 3.0 זה בסדר בשביל שלא יהיה צוואר בקבוק.

עם כרטיס מסך 5850 זאת המטרה היחידה שעשיתי OC

פורסם

אז תבדוק באיזה מתח מינימלי הוא יציב ב3.0GHZ וזהו ;D :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים