פורסם 2010 בינואר 215 שנים יומיים אחרי שהעלתי את הפוסט הזה, מחקתי את התכונה.זה אכן נראה נחמד, אבל לא פרקטי (שלא לדבר על זה שהיא צורכת די הרבה זכרון).
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים טוב אחרי מלא זמן שלא עדכנתי, חשבתי לשים משהו חדש למרות שלא חידשתי הרבה =\
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים עוד לא הבנתי בתרד עם חובה לתת screenshot של השולחן עבודה ,או שאפשר פשוט לתת את התמונה . אבל זה מה שיש לי על שולחן העבודה
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים שלי ! אני לא אוהב הרבה שטויות על השולחן עבודה, חוץ מהבחורות שלי שאוהבות להתחלף כל 30 שניות חחח .. . =]
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים טוב אחרי מלא זמן שלא עדכנתי, חשבתי לשים משהו חדש למרות שלא חידשתי הרבה =\ מאיפה אני משיג כל דבר בתמונה הזו?
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים חחח נתחיל מCD ART DISPLAY , נראה לי הסקין נקרא TAHIRYלמעלה הכל סקינים ל RAINMETER שעברו MOD שלילרקע נתתי לינק פה:http://customize.org/screenshots/68673וOBJECTDOCK ,כולל האייקונים ...וואלה לא זוכר כבר, תחפש באחד הדסקטופים שלי שם נתתי את השם של זה, ונראה אפילו את ההורדה
פורסם 2010 בינואר 2315 שנים לא בא לך להוריד OBJECTDOCK ולהעיף את כל האייקונים המעצבנים האלה קבנימט? הם הורסים הכל =Sכמו שאמרתי תוריד OBJECTDOCK, תוריד אייקונים נחמדים בצבע אחיד (לדסקטופ שלך עכשיו רצוי לבן,אפור שחור,תלוי באייקונים עצמם)ותראה את התוצאה [=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.