פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים ה- Z323 שלי עושים עבודה טובה, כך שלפחות כרגע אני לא יחליף אותם ד״א, הורדתי את הסאב לריצפה ו- וואלה, יש שיפור מסויים.
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים SOLO 7 /6 לאו דווקא...מדפי זה שם כולל לכל רמקול בגודל בינוני שלא שמים על הרצפה. ולגבי ה-Z323; אני זוכר כשהיו לי אוזניות ב-15 ש"ח חשבתי שאין צורך מעבר לזה - היום מבחנתי אין לזה גבולות... אותו הדבר ברמקולים.
פורסם 2012 בינואר 413 שנים תמונת מצב לפני: הLG הוזז הצידה אחר כבוד, ופינה את מקומו לאחים של המסך הנוכחי: וכך זה נראה מאחור פחות או יותר
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים מס' תמונות לפני התלייה: Uploaded with ImageShack.us אחרי התלייה: Uploaded with ImageShack.us הדלת: Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים המטרה שלי הייתה פחות עניין אקוסטי ויותר בקטע של אטימה של סאונד, בנוסף לספוג האקוסטי יש גם 2 שכבות של ספוג מסביב לכל הדלת ככה אפשר שלומר שהשילוב בהחלט עוזר ( בעיקר לצלילים גבוהים) , כמובן שהחדר שלי לא הפך להיות אולפן אטום אבל יש שינוי והוא מורגש, אני מרוצה
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים נוסף מסך נוסף למערך שלי, שיושב על כרטיס עצמאי ולא על המערך. מסך 7" עם טאצ', שיבוא יותר לידי ביטוי כשאני אסיים להכניס את הקירור מים. כרגע המסך משמש לניטור טמפ' בלבד. בעתיד הוא ישמש לשליטה (עם טאצ' כמובן), כאשר יש לי מסך נוסף בצד בגודל 19, שיתלה מעל למסך המרכזי וישמש לניטור. עדכונים נוספים יגיעו בקרוב.
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים ועכשיו תורי אחרי שיפוץ קטנטן וזריז של החדר - זה נראה ככה ;D פאק איט .. חחח ניסיתי לקשר תמונה .. זה פשוט לא עובד .. אין לי שמץ למה .. : בכל אופן הנה הלינק -
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.