עבור לתוכן

שיפור זרימת אויר במארז (antec300)

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי אנטק 300 (עם שני מאווריי 120 מקדימה (מכניסים), 120 אחד מאחור (מוציא), ו 140 מלמעלה (מוציא).

קירור למעבד- ביג טייפון.

יש לי מאוורר 140 מ"מ ושני מאווררי 80 מ"מ טובים "ספייר", שאין לי מה לעשות איתם.

אני אשמח אם למישהו יש במקרה רעיון לאיך אפשר לשפר את זרימת האויר בעזרתם?

פורסם

יש לי בדיוק את האותו הסידור כמו אצלך - לדעתי כל מה שלא תעשה לא ישפר משמעותית את זרימת האויר (המצוינת גם ככה). נסה להוסיף אותו מאחורה

פורסם
  • מחבר

יש לי בדיוק את האותו הסידור כמו אצלך - לדעתי כל מה שלא תעשה לא ישפר משמעותית את זרימת האויר (המצוינת גם ככה). נסה להוסיף אותו מאחורה

להוסיף איזה מאוורר ולאן?

יש פתח בצד להוסיף מאוורר 120 שהבנתי שגם ככה קשה לשים שם מאוורר (רק לתלות או משהו כזה).

חשבתי לשפצר לשם את ה 140 שלי (אם אני אצליח), אבל אני לא בטוח אם זה יעזור (או יהרוס את כיווני זרימת האויר).

פורסם

הוספה של מאווררים סתם תעלה את רמת הרעש..המארז שלך כבר מאוורר בספיק..

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס מסך יש לך?

Gigabyte 4870

אני יודע שזה לא יועיל במיוחד, אבל כיוון שבאמת אין לי מה לעשות עם המאווררים, אין דרך אפילו לשפר במעט? אולי לקרר את הזכרונות?

אתה לא ממליצים לשים את המאוורר הגדול בדלת המארז? קצת יצירתיות... :P

פורסם

יש לי את המארז הזה והמאוורר היחיד שהוספתי זה 80mm מקדימה ועוד הוא דיי חלש

והקירור מצוין לדעתי מה שיש לך מספיק בהחלט

המאווררים שהגיעו עם המארז שינית להם את המהירות ? אם הם על LOW תשנה ל medium זה משפר מאוד

*עריכה* המאוורר הגדול לא יכנס בצד כי בצד יש מקום רק למאוורר 12CM אלא אם כן אתה תקדח חורים מתאימים

פורסם

אם אתה מתעקש..תתקין את המאוורר בקידמת המארז..או מתחת לכרטיס מסך וכו..אבל שוב מיותר לחלוטין !

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות ;D.

אני אנסה לשים את המאווררים מקדימה ומתחת לכרטיס המסך ואני אדווח אם אני אצליח לראות שיפור של יותר מחצי מעלה ברכיב כלשהו ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים