עבור לתוכן

אשמח לשמוע את דעתכם על מחשב DELL XPS 1330

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הממפרט הבא:

מחשב נייד DELL XPS 1330 כולל חיבור HDMI

גודל מסך 13.3 "

מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz

זיכרון 4096MB DDR2 667MHz

דיסק קשיח 320GB

סוללה בעלת 9 תאים לזמן עבודה ממושך!

כרטיס מסך מתקדם NVIDIA GeForce 8400M GS

תקשורת אלחוטית Wi-Fi + BlueTooth

קורא כרטיסים 8 ב- 1

חיבור HDMI מובנה

צורב DVD SLIM - קל משקל

קורא טביעות אצבע - לאבטחה מתקדמת!

מערכת הפעלה Win Vista Premium בעברית

שלט רחוק

מצלמה מובנית 2.0MP

3 שנות אחריות ע"י DELL ישראל

מחיר: 4500 ש"ח

השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ, פלאש וקצת בניית אתרים, מוזיקה, צפייה בסרטים וזהו בגדול..

אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הנ"ל, האם הוא מתאים לשימושים שציינתי והאם הוא שווה במחיר שציינתי?

תודה מראש :)

פורסם

זכרון מיושן אבל יעשה את העבודה.

מעבד לא הכי חזק.

סוללה טובה מאוד יחסית למחיר, כרטיס מסך הגון למרות שלא ציינת משחקים כחלק מהדרישות,

לעניות דעתי עונה על כל אחת מהדרישות שלך, היתרון העיקרי פה הוא המסך והניידות של המחשב.

אם זה לא משהו שחשוב לך ושלקחת בחשבון כשעשית את הבחירה, יתכן ותוכל למצוא מפרטים יותר חזקים

אבל עם מסכים יותר גדולים.

כמו כן אם מדובר במסך ANTI GLARE אני עוד יותר סבור שהמחיר ראוי עבור המחשב והוא יספק את הדרישות שלך.

תתחדש.

פורסם

בסה"כ מחשב טוב ואף חזק, יחסית קל, מסך לא רע ועם הרבה זכרון. המחיר אף הוא לא רע.

הבעיה המשמעותית היחידה שבגללה צריך לפסול את זה, הוא בגלל שהמחשב ידוע כמתחם עד כדי שצריך להחליף את הלוח אם.

DELL אפילו הוסיפו שנת אחריות לדגם הספציפי הזה בגלל הבעיה הזאת, אבל הם לא פתרו אותה באמת.

הבעיה אגב, טמונה בכרטיס מסך 8400, יש דגם זהה עם כרטיס מובנה של אינטל (שגם יעלה פחות) שאין לו את הבעיה הזאת

אם את רוצה לקחת סיכון עם הכרטיס מסך הזה, אז בבקשה

פורסם

לא מומלץ בכלל.

דגם ישן שלא מיוצר זה זמן מה, סבל ממספר בעיות חימום יתר שונות ובראשן תופעת כרטיסי המסך הפגומים של nVidia. בנוסף, אין לך כלל צורך בכרטיס מסך כזה לשימושים שציינת.

במחיר דומה אתה יכול לקנות דגם עדכני ב-13.3" שלא סובל מכל הבעיות הללו.

פורסם

אני לא יודע מה השימושים שלך מהמחשב ולכן ייתכן שהוא יכול להתאים. עם זאת, קח בשחבון נוסף על ההמלצות השליליות שאני מצטרף אליהן, שהסוללה הכביכול מורחבת מחזיקה בערך 3 שעות (מדדתי שימוש עדין- גלישה ואופיס). המחשב מתחם בצורה קיצונית והמסך מבריק. לשיקולך.

tgolin- בהזדמנות זו, מאחר ולא מצאתי את הפוסט הקודם - SONY VAIO SR אכן לא תומך בשני כרטיסי מסך, הטעות שלי נבעה מתרגום לא נכון של SWITCH MODE- שנכתב בצמוד לכרטיס המסך. זהו מצב של החלפת הממשק האישי בשולחן העבודה. הטעתי, מתקן. רק סדרה Z תומכת.

פורסם

בתור בעל Z, אוסיף שהוא בעל יכולת HOT SWITCH לכרטיסי מסך, דבר שלא היה אפשרי בסדרת SZ, או ב XPS. וזה פינוק (כי אחרת צריך לאתחל את המחשב).

למרות זאת, אציין ש 95% מהזמן אני בכרטיס מסך של אינטל בכלל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים