עבור לתוכן

יש לי מ95 שאני מרוצה מימנו...מתלבט אם לשדרג עכשיו? או לחכות למהלך 2010?

Featured Replies

פורסם

בחיי ....לא האמנתי שאגיע לשאלה הזו כל כך מהר - יש לי את הטלפון הזה 16 חודשים בלבד...

ואני די מרוצה מימנו(בעיקר לאחר ששידרגתי לאחרונה את גירסת התוכנה)

ישנם כיום טלפונים מגניבים יותר ופחות...אבל לא פריצת דרך (בתחושה שלי)

אני מיתלהב מה Iphone 3G - בעיקר ביגלל שמעולם לא היה לי...

שואל את חברי הפורום אם ידוע על חידוש מעניין או התפתחות במהלך 2010 שכדאי לחכות?

מהכיוון של נוקיה ? או אפל ?

או שהקפיצה תיתרחש רק במהלך 2011 ?....ואז בוודאות אני מחליף את הטלפון ל 3G

ועוד שאלה - מה ההבדל ביין ה 3G ל 3G S ?

פורסם

מי יודע מה יקרה בשנה הבאה ובטח ב-2011, עולם הסלולר טס קדימה ואף אחד לא יודע מה יהיה. מה שכן בטח כל הטלפונים יהיו עם ממשק מגע.

אני (ואני מאמין שרבים יסכימו) טוען שאם זה לא שבור אל תתקן - ובמקרה שלך, אם אתה מרוצה והוא עונה על הצרכים שלך, בישביל מה להחליף ולשלם עוד כסף ועוד התחיבות (במידה ואתה קונה מחברה סלולרית) על משהו שאתה לא באמת צריך

פורסם
  • מחבר

אני (ואני מאמין שרבים יסכימו) טוען שאם זה לא שבור אל תתקן - ובמקרה שלך, אם אתה מרוצה והוא עונה על הצרכים שלך, בישביל מה להחליף ולשלם עוד כסף ועוד התחיבות (במידה ואתה קונה מחברה סלולרית) על משהו שאתה לא באמת צריך

:)

כן תיתפלא גם אני מאלו בידיוק!

אבל בעידן המודרני....זה שכל הזמן יש בו גירויים ופיתויים ???

לפני ה N95 היה לי את הסלולארי האיכותי ביותר עד היום...6120

קטן קומפאקטי - וסוס עבודה....N95 הרבה פחות טוב מימנו במימשק ומיבחינה טלפונית

ובכל זאת החלפתי

עכשיו אני באותה נקודה....הרצון הריגוש חדש ....

השאלה היא אם מעבר לפינה ישנה מהפיכה - או סה"כ ניראה שהכל ישאר פחות או יותר דומה

למשל שמעתי על סלולרים עם מעבד כפול או גירסאות חדשות של חומרה...רזולוציה גבוהה יותר וכו'

וגם שאלתי כאן אם אתם יודעים מה ההבדל בין ה 3G ל 3GS

:xyxthumbs:

פורסם

ההבדלים קטנים, בעיקר במהירות המעבד (טיפה, לא משהו מורגש) עד כמה שזכור לי. זכור לי גם שכולם רשמו (גם בביקורות) שבעלי 3G לא צריכים לשדרג ל-3GS פשווט כי אין טעם.

לגבי השדרוג, אני מבין אותך - אני עם N95 8G כבר חצי שנה וכבר בא לי לשדרג, אבל אנחנו לא ילדים בני 12 (לפחות אני לא) וצריכים להחזיק את עצמנו מלעשות שטויות. פשוט אי אפשר להתנהל ככה. מדובר על מחירים גבוהים ואלא אם כן ההורים שלך עם הון עצמי של בנק - רד מזה

פורסם

למה?

פורסם
  • מחבר
:)
פורסם

http://www.gsmarena.com/

תכניס למועדפים , כאן תוכל לראות את הנתונים המלאים על כל הטלפונים ואת כל המכשירים העתידים לצאת .

לפי דעתי תשאר לפחות עוד 4 חודש עם הטלפון שלך , ואז יהיה לך היצע גדול יותר של מכשירים שבאמת מהווים שיפור גדול ל N95 .

פורסם
  • מחבר

http://www.gsmarena.com/

תכניס למועדפים , כאן תוכל לראות את הנתונים המלאים על כל הטלפונים ואת כל המכשירים העתידים לצאת .

לפי דעתי תשאר לפחות עוד 4 חודש עם הטלפון שלך , ואז יהיה לך היצע גדול יותר של מכשירים שבאמת מהווים שיפור גדול ל N95 .

תודה על הלינק! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים