עבור לתוכן

ספר אלקטרוני תקציב 300-500$

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש המלצה לספר אלקטרוני שיקנה בארה"ב או בקנדה.

חשוב לי שידע לקרוא PDF

תודה וחג שמייח

פורסם

איזה גודל אתה מעדיף? האם חשוב לך פיצ'רים כגון מסך מגע, אפשרות להוספת הערות, מילון, WIFI?

פורסם
  • מחבר

היי

אני מעדיף גודל של ספר כיס, מסך מגע לא חשוב, הערות לא חשוב, מילון יהיה נחמד ו WIFI לא קריטי

תודה

פורסם

אוקיי,

בגדלים האלה יש לך בחירה בין "5 ל "6 וזה עניין של העדפה ומצב הראיה :)

אם הייתי צריך לבחור קורא ספרים אלקטרוני היום הייתי הולך על הAstak EZReader Pro : http://www.theezreader.com/

שים לב שזו גירסת ה "5. זהו אחד מהדור החדש של קוראי הספרים עם מעבד מהיר יותר בהשוואה לדורות הקודמים (400MHZ, חשוב לפורמטים הדורשים מעט יותר עבודה כמו PDF), שמונה גווני אפור, קונטרולר יותר מהיר להצגה מהירה וטובה יותר של דפים ותומך בהרבה מאוד פורמטים, כולל PDF, DJVU, ו - DOC!. תומך בשמיעת טקסטים אם אתה אוהב (לי זה נשמע נורא).

הוא יצא לא מזמן והמחיר שלו הוא 200$ כרגע , אאל"ט.

ה Hanlin V5 הוא אותו מכשיר, בגדול. לא יודע בכמה הוא נמכר.

עוד מתחרה באותו קטיגוריה הוא הסוני החדש PRS-300 ששוקל יותר ומגיע עם מעבד חלש יחסית מה שעלול להשפיע על חווית השימוש ובנוסף לא תומך בהרחבה עם כרטיסי SD (!). היתרונות שלו הוא שהוא של סוני ויש להם בדרך כלל תמיכה טובה יותר במכשירים שלהם לעומת חברות פחות ידועות.

בתחום ה "6 יש לך את הסוני PRS-600 שמגיע עם מסך מגע ומילון מובנה. גם הוא מהדור החדש ומחליף את ה PRS-505. החיסרון הוא שכמעט תמיד הוספה של מסך מגע גורמת לטשטוש קל של המסך בגלל השכבה הנוספת, אתה יכול לראות זאת כאן:

http://www.engadget.com/2009/08/24/video-sony-prs-600-touch-is-fast-but-too-dim-to-satisfy-prs-505/

בעיה נוספת היא המחיר הנושק או עובר את ה 300$.

אפשרות נוספת היא להשיג את הדגם הישן (ה 505) שעדיין נמכר בכל מיני מקומות שנחשב לדגם טוב ויציב מאוד.

יש את ה Hanlin v3 אבל הוא עם USB 1.1 :nono:

כל הנ"ל תומכים ב PDF במידה משתנה של הצלחה.

פורסם

מה עם AMAZON KINDLE ו- FOXIT READER ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, הזמנתי את העז רידר :)

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ על Smart Devices Q7 זה MID נחמד שאפשר להשתמש בו גם כקורא ספרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים