עבור לתוכן

נגן MP3 - תקציב 250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, לקראת תחילת השירות הצבאי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ומכיוון שהידע שלי בנושא אפסי אשמח להצעות.

הדרישות שלי הן 4G, אין צורך ליותר, חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ותמיכה בעברית (לא בהכרח צריך ממשק עברי, אבל ששמות השירים/אמנים בעברית יקלטו(ולא הפוך))

האפשרות ליצור playlist כלשהי בין אם זה דרך הנגן או דרך תוכנה, לא מעוניין בנגני שאפל בלבד

תקציב באזור ה250 ש"ח, אפשר לחרוג אפילו עד 350 במידת הצורך אבל רצוי שלא.

תודה מראש לממליצים :)

פורסם

לך אז על i7 של cowon ,

חיי סוללה ענקיים של 60 שעות, סאונד מעולה ומחיר מעוד מעוד משתלם ,האמת גרסת 16GB עולה רק 590 שקל ,קנה בתשלומים

לא תפסיד כלום . לא חושב שיש עוד נגן משתלם כזה עם חיי סוללה כאלו . או sansa Fuze שמאפשר גם הרחבה אבל רק 24 שעות נגינה .

פורסם

אני מצטרף להמלצה על הi7 אבל לא כדאי לך לקחת את גירסת ה4GB, מניסיון אוסף מוזיקה יכול לגדול מהר מאד. גירסת ה8GB עולה 480 שקל בבאג ולא תמצא משהו טוב יותר במחיר הזה.

פורסם

כמו שאמרתי ,בגלל זה גם עם אין לך כרגה מספיק ,תמיד תוכך להרחיב זכרון עם תקנה את ה Fuze

בעקרון אני יכול להמליץ לך על E100/E150 של איריבר עם כי לפי התגובות עליו ,זה לא האיריבר כמו של פעם

והוא לא ה הי שבהי מבחינה של איכות סאונד ,עם כי בטח טוב יותר מכל נגן סיני שמוכרים בזול :nixweiss:

מה שכן יש להם מסך גדול יותר ,עם יהיה שימוש לסרטים כמוון ויש להם גם 2 רמקולים.

אבל עם בכל זאת חשוב לך חיי סוללה ,אין לך בחירה עלה עם ללכת על i7 ,גם בנוי חזק ממה שאני יודע .

פורסם

קיים גם הסנסה קליפ הרגיל שעולה במחיר שאמרת אבל מספר השעות שלו יחסית נמוך והוא 15 ולכן מומלץ גם לקנות מטען USB ב-35 שקל שתמיד יהיה בתיק.

האייריבר 100/150 הם סתם דרעק ואל תתקרב אליהם, הטוב של אייריבר כבר לא כמו פעם.. :-\

ה-I7 אחלה של נגן והוא ממש מדהים מבחינת השעות וסאונד. מאוד מומלץ!

הנסה פיוז אמור להיות גם טוב והוא כמו אח בוגר לקליפ.

סה"כ הסדר במחירים עומד ככה- קליפ > פיוז > I7..

הנגנים מציעים תכונות דומות מלבד פרטים קטנים של גודל מסך וסוללה וחריץ הרחבה (שקיים רק בפיוז) הכל דומה..

תתחדש ותהנה! :xyxthumbs:

נ.ב-

העלתי לאתר (בפורום הזה) עדכון לאחרונה על כך שיצא גרסאת קליפ חדש שנקראת קליפ+ והיא גם מכילה חריץ הרחבת זכרון, הגרסאות עולות- 40,50,70 דולר לנפחים של 2,4,8 בהתאמה.

פורסם

רק חבל שזמני סוללה לא שונות ,לא שניתן להכניס סוללה בעלת קיבולת גדולה יותר למכשיר קטן כזה ,

אבל עם הוא בצבא ,אז עדיף באמת כמה שיותר שעות נגינה ,ואגב יש מטעני חרום שעובדים על סוללות רגילות ,גם עם אין שקע

חשמל לידך :) .וכן הE100/E150 באמת לא ה איריבר של פעם ,עם כי איני יודע עם קיים שיפור באיכות הסאונד ב E150 ביחס ל E100.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים