עבור לתוכן

e6750 to 3.6ghz

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היי

נכשל בנסיון להעלות ל 3.4

מעבד 1.4V

זכרונות +0.1V

fsb over voltage +0.1V

האם יש טעם לנסות עוד?

דבר נוסף תזמוני הזכרון נשארו-5-5-5-15

אבל התדר עלה ל 850 ואין אפשרות לבצע 1:1

תודה!

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשנה את היחס שהזכרונות יהיו על 800MHZ ואז תעשה שוב את הבדיקה, יכול להיות שבגלל הזכרונות הבדיקה נכשלה(ויכול להיות שלא)

הכל מקרה בגלל זה אני אומר אחרי שמסיימים עם המעבד מתחילים בOC לזכרונות

פורסם
  • מחבר

איזה ערכים לתת לזכרונות?

פורסם

תתן להם את הערכים שהם צריכים כדי לעבוד בסטוק

תזמונים מתח ותדר מקורי!

פורסם
  • מחבר

הבעייה שהתדר כבר לא בשליטתי !

אפשר רק לשנות תזמונים

אם יש דרך בבקשה ספר לי

פורסם

שים לב שכל ערכי שיפור הביצועים על ערכים נורמלים (בביוס).

את השפעת הזיכרון תבטל לגמריי - תמצא לו את המכפלה הכי נמוכה - שתריץ אותו אפילו על פחות מ 800MHZ, בהמשך תטפל בזה. * אני לא מבין מה זה אומר שהתדר לא בשליטתך, חיייב להיות שינוי מכפלה בביוס, זה חובה. אולי תצתרך ללחוץ CTRL F1 במסך הראשי של הביוס בשביל שזה יפתח לך.

מתח - בשביל הבדיקה תשים אפילו 1.45 (רק אל תשכח להוריד אחר כך) - תזכיר איזה קירור יש לך ?

* שים לב כל הזמן לטמפרטורות הליבה של המעבד - לא טוב לעבור את ה70 מעלות.

* תוסיף עוד 0.1 גם לגשר הדרומי.

* תבטל את כל האופציות של חיסכון באנרגייה.

אין סיבה שמעבד כזה לא יעבוד על 3.4 אלא אם כן הוא מאוד מתחמם.

תתן תמונה של CORETEMP בה יש נתון על הVID של המעבד, זה יכול לתת מושג כמה רחוק הוא יכול להגיע.

אם זה:

1.35 VID אלו המעבדים הפחות טובים, המוקדמים יותר. אבל בלחץ אפשר להגיע איתם ל 3.6, הרוב עושים את זה.

1.3 VID נמוך וטוב מאוד, 3.6 זה ממש לא בעייה למעבדים כאלו ואנשים גם מגיעים ל 3.8 על לוחות נורמלים. אנשי האקסטרים אפילו מוציאים איתם יותר.

Vנמוך מ1.3 - מעבדים מאוד נדירים וטובים מאוד, לא ממש מתקשים על 3.8 עם לוחות נורמלים.

כמובן זה מושג כללי - זה לא חוק וזה תלוי במעבד, אבל זו תבנית שדי חוזרת על עצמה לגבי התוצאות שאנשים מקבלים.

פורסם
  • מחבר

מצטער על הניג'וס

אבל אני יכול לתת מכפלה של 2 ואז התדר יורד ל 667 בתנאי שלא שיניתי תדר למעבד אתה אומר שזה ניתן?

אגב נפלתי כנראה על הסידרה הפחות טובה של המעבדים 1.35VIDמה המתח המירבי שלא מומלץ לעבור עם מעבד זה?

פורסם

אני מאמין שהכוונה "התדר לא בשליטתי" היא שהוא נמצא כבר במחלק של 1:1 (2.0 SPD) ולכן כל העלאה מעבר לבאס של 400..מין הסתם משפיעה על תדר הזיכרון..

פותח התרד לפני שאתה רץ הלאה..תריץ בדיקה ב3.2GHZ עם 800MHZ לזיכרון..הכל תקין תמשיך..

תעלה 10+- MHZ בבאס..ובצע שוב בדיקות..

פורסם

כן - תרד מ1:1, ברור שזה ניתן - אתה רוצה למצוא את מגבלת המעבד ולא את מגבלת הזכרונות, תטפל בהם אחר כך.

מתח מירבי ? הדעות חלוקות, בעיקרון זה 1.5 בקצה של הסקלה הבטוחה, יש משוגעים שקופצים על יותר. אבל צריך מאוד להזהר עם מתחים, זה רק למי שהוא יודע מה הוא עושה ומבין מה המשמעות של כל דבר.

בכל מקרה כנראה תצטרך מתחים מעל 1.4 בשיל מהירויות טובות, אני מניח שסביב ה3.6 זה המקסימום של המעבד בלי בלגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים