עבור לתוכן

e6750 to 3.6ghz

Featured Replies

פורסם

תוריד ממש מהר אבל את הזיכרונות מה-OC... אני לא מבין איך עשית כזה OC בזמן שאתה לא יודע איך להגיע ל-3.6.... זה אתה ששיחקת בתיזמונים? או שזה הסטוק שלהם?

אמרת גם שהעלת מתחים רק למעבד... איך לעזאזל הזיכרונות יציבים? או שהם לא ואתה פשוט לא בדקת בכלל...?

• תגובות 38
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוריד ממש מהר אבל את הזיכרונות מה-OC... אני לא מבין איך עשית כזה OC בזמן שאתה לא יודע איך להגיע ל-3.6.... זה אתה ששיחקת בתיזמונים? או שזה הסטוק שלהם?

אמרת גם שהעלת מתחים רק למעבד... איך לעזאזל הזיכרונות יציבים? או שהם לא ואתה פשוט לא בדקת בכלל...?

דבר ראשון אתה - אל תהיה כלכך מופתע זיכרונות מהדור החדש במהירות 800MHZ בדרך כלל מצליחים להגיע ל1000MHZ בייתר קלות.

בלי קשר לזה האוברקלוק שמר inrock עשה לא מאוזן כלל.

פותח הדיון, בוא נתחיל בזה שתוריד את הזיכרונות ל800MHZ(זאת אומרת יחס של 1:1 עם הFSB של המעבד) ואת הFSB תוריד ל360 + מכפלה 10(שזאת המכפלה המקורית של המעבד)

לאחר שעשית את זה, הייתי נע במתח של המעבד בין 1.4 ל1.5(מתח מקורי של 1.35V)

מתחיל ב1.4V בודק אם המחשב עולה ולאחר מכן יציבות בעזרת OCCT למשך שעה.. כל פעם ככה עד שתגיע ליעד שלך שהוא התדר המקסימאלי.

המלצה שלי היא לא לעבור את ה1.55V למעבד ובשביל לעבוד 24/7 הייתי ממליץ לא לעבור את ה1.5 תלוי בקירור שלך.

לאחר שהגעת לתדר המקסימאלי שיציב בOCCT תבדוק יציבות של 20 לופים בLINX.. במידה והוא יציב בזה - תהיה רגוע - הוא לא יפול בחיים.

אבל מהר להוריד את המהירות של הזיכרונות ולהגדיר להם תיזמונים ידנית על 5-5-5-15.

הערה : במידה ולא הבנת את כל ההערות וההארות שלי - תחפש באינטרנט או בפורום זה, תלמד, ורק לאחר מכן - תחזור עם שאלות של מה שלא הבנת.

פורסם

הE6750 מגיע עם מכפלה של X8 ולא X10..ולכן הגבול שלו כרגע הוא 400X8 שיוצא 3.2GHZ...

מעבר לזה הוא כבר מבצע OC לזיכרון..

מה שכן פותח התרד תוריד את המחלק ל1:1 ובדוק יציבות..אם תקין..יש מצב שהזיכרון יחסב עוד קצת MHZ..נסה את מה שהצעתי מוקדם יותר..

פורסם
  • מחבר

היי

מסתבר שהשינוי במהירות הזיכרון הוא אוטומאטי מיד ביטלתי את האוברקלוק הזכרונות חזרו ל 800

מה הכוונה 1:1 ?

תודה[br]פורסם בתאריך: 5.10.2009 בשעה 15:30:56

ועוד דבר שמתי לב שכדי לקבל מהירות סטוק של הזכרונות יש לשנות ערך שנקרא system memory multyplier ל 2.0 במידה ומבצעים אובר קלוק

מעבר לזה לא שיניתי שום מתחים

פורסם

טוב!

ד"א אתה יכול לראות את התדרים שיצאו לך כשאתה משנה את הערכים בלוח הזה

תמשיך ותעדכן לבנתיים

עצה שלי OC לזכרונות תעשה (אם תעשה)רק אחרי שתסיים עם המעבד ותדאג לשנות את היחס כל פעם שאתה עולה בתדר

כי הזכרונות יכולים להפריע

פורסם
  • מחבר

ולהשאר בנתיים במהירות סטוק של הזכרון?

פורסם

הE6750 מגיע עם מכפלה של X8 ולא X10..ולכן הגבול שלו כרגע הוא 400X8 שיוצא 3.2GHZ...

מעבר לזה הוא כבר מבצע OC לזיכרון..

מה שכן פותח התרד תוריד את המחלק ל1:1 ובדוק יציבות..אם תקין..יש מצב שהזיכרון יחסב עוד קצת MHZ..נסה את מה שהצעתי מוקדם יותר..

התבלבלתי בינו לבין הE6700 ושכחתי שההבדל היחיד הוא שינוי במהירות הFSB...

בכל מקרה אני מאמין שאם הם עשו לך בוט לוינדוס ב480 הם יצליחו לסחוב על 420-440 אבל לא בטוח אם יותר מזה.

כמו שאמרתי תכוון את התיזמונים שלהם ל5-5-5-15 ותנסה לעלות לאט לאט, זאת כמובן רק לאחר שבדקת יציבות מלאה ב400.

פורסם
  • מחבר

טוב-חזרתי ל 3.2GHZ לפי המלצתכם מצורפים צילומי מסך+שיניתי תזמונים ל 1:1 כך אני מקווה :lol:

האם עכשיו הערכים תקינים?[br]פורסם בתאריך: 5.10.2009 בשעה 18:03:46

המשך

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן עכשיו היחס והתזמונים של הזכרונות טובים.

רק תעשה את הבדיקות שאמרו לך מקודם כדי לוודא שהמערכת יציבה, אם כן תעלה בקפיצות קטנות ותעשה בדיקות...

פורסם
  • מחבר

אוקיי

עכשיו אני רוצה להתקדם

האם אוכל לשמור על תזמוני הזכרון ביחס 1:1 לאורך כל הדרך? או שממצב מסוים אאלץ לשנות?

כי כשניסיתי לעלות ל 3.6 השתנו ערכי הזכרון ולא יכולתי להגיע ל 1:1

פורסם

כן, פשוט תבדוק שה system memory multiplier על 2.00 (שזה בעצם 1:1).

פורסם
  • מחבר

האם יש מצב להעלות תדר זכרונות על מנת להעלות אוברקלוק? נאמר ל 850MHZ ?

פורסם

אתה יכול בהחלט. רק תבצע בדיקת מאמץ אחרי זה עם memtest. אני הגעתי עם זיכרונות 800 הכי פשוטים לבאס 479 כלומר 958 MHZ

פורסם
  • מחבר

יש לנו אותו לוח ואותו מעבד אתה יכול לעזור לי מאד !

מה עדיף או מה ניתן לשנות, את המכפלה של הזכרון או את הערכים 5-5-5-15?

פורסם

אתה יכול להשאיר את התזמונים ככה, רק תבדוק אם הזכרונות יעמדו ב-OC, לא לכל זיכרון יש אותו פוטנציאל, אפילו אם זה סטיק זהה. בכל מקרה אתה אמור בקלות להגיע לבאס 450, כלומר 3.6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים