עבור לתוכן

הזמנתי מחשב צריך חוות דעת מקצועית, תקציב ש&#15

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מחשב חדש אז ככה יש לי כמה התלבטויות תגידו לי אתם אומרים!

ככה :

ספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan CoolerMaster

מחליף לזה:‏SeaSonic ‎ - ‏650W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan SS-650HT‎

מעבד: ‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎

לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎

זכרונות: ‏3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1600Mhz( כאן ההתלבטות שלי אמרו לי להחליף ) עזרה בבקשה....

כרטיס מסך:‏HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Sapphire

הרד דיסק ‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS‎

מארז: CoolerMaster ‏HAF932 Full Tower Black Case

קירור למעבד: ‏V8 CPU Cooler CoolerMaster

מסך: LG 22" WIDW

הכל עלה לי 6500 שקל זה התקציב שלי בגדול.

קניתי את המחשב בKSP. אני מקבל אותו ברביעי עד חמישי.

מה אתם אומרים?

אם יש משהו להחליף תעזור לי בבקשה ותגידו לי לא במחינה כספית תודה. :]

אני רוצה המחשב הזה לכל המטרות ואני רוצה מחשב פשוט לטווח ארוך בגלל זה קניתי את כל זה

ומה אתם אומרים לגביי הזכורונות ? בבקשה תעזרו לי יש לי עד יום ראשון רק אם אני רוצה להחליף משהו!

תודהה מראש

פורסם

מחשב סוס! וחבל לפי דעתי להשקיע ולקחת 6 ג'יגה זיכרון, מספיק ארבע ואתה מקבל ביצועים מעולים. אגב כמה מגה הרץ הזכרונות ?

פורסם

ראשית. שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית לפי חוקי הפורום- שים את השימושים והתקציב שלך (בעזרת כפתור "עריכה" שנמצא צד שמאל למעלה).

לא רשמת ככה וככה בשביל מה מיועד המחשב, אבל אני אנחש שזה למשחקים.

בד"כ מתייעצים לפני שמזמינים מחשב. המפרט שלך מאוד מבוזבז בגלל הסיבות הבאות:

-מעבד יש i5 שכן קרוב מאוד לביצעיו של i7 ועולה כמה מאות שקלים פחות.

-אומנם הכרטיס מסך מעולה והכי משתלם מבין כרטיסי הultra-high end אבל גם לרזולוציה אסטרונומיות כרטיס כגון HD5850 יספיק.

אם אתה רוצה שנבנה לך מפרט עדיף, שנה את הכותרת כפי שביקשתי ממך וענה על עשרת השאלות הבאות כדי שנוכל לעזור ולא אנעל את הדיון.

1. מה התקציב המקסימלי?

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?

אם אתה רוצה לבזבז את כספך לשווא ולא רוצה להחליף את המפרט, ציין מהיכן אתה רוכש את המחשב, איזה ספק כח לקחת ומה גודל המסך שלך כדי שאמליץ איזה חלקים לשנות.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל זה לא מזבוז עשיתי הכל עם I5 וכל זה וזה חסף לי 1000 שקל זהו אני מעדיף להוסיף את זה ולקנות משהו יותר טוב ולטוחח ארוך יותר.

תודה שלא נעלת אני פשוט חדש כאן...:]

מה אתה חושב עליו אחי כמחשב?

יש מה לשנות ? ובקשר לזכורונות הבנתי שלא כדאי לי אותם זה נכון? ואם לא איזה כדאי לי ?

פורסם

אני דווקא בדעה שאם אתה כבר מוציא את הכסף על 5870 וCI7 אז כדאי לך כבר לפחות לקחת אותם עם מסך 24" FHD. עבור מסך 22" מדובר בבזבוז טיפשי.

עריכה: מסכים עם ההודעה למטה של YAIRZ, כמו שהוא כרגע מדובר במערכת לא משתלמת. שילוב של CI5 + P55 + 5850 ייתן ביצועים דומים מאד בקרוב ל2000 ש"ח פחות (בבחירה בחלקים נכונים).

פורסם
  • מחבר

יכול להיות אחי אבל את המסך יש לי כבר מלפני חצי שנה+ אתה מבין אין לי כרגע כסף להוצאות אני בטח אקנה משהו בקרוב לא עכשיו אתה צודק אבל..

הכי הרבה אני אשתמש על הטלויזיה 32 של SAMSUNG חחח :]

מה אתה אומר על מעבר לזה? ועל הזכרונות מה לעשות עם זה ?

פורסם

1000 שקלים זה כסף קטן נכון? בוא אני אגיד לך משהו, בעתיד כi5 יחשב למעבד חלש, גם הi7 יחשב לחלש. i7 לא ישרוד יותר ימים מi5. לשיקולך.

החלקים שהייתי מחליף במפרט הזה:

-לוח אם לגי'גבייט EX58-UD4P או אסוס P6T SE כי הם כוללים יותר סלוטים לזיכרון (מעט יקרים יותר גם כן).

-אני לא רואה סיבה להחליף את הזיכרונות הללו.

-הקירור שלקחת יקר מאוד. אם אתה לא עושה OC אקסטרים, קח קירור כמו Scythe מוגן 2 שזול יותר ומקרר מצויין.

-אל תקנה HD5870, כי הוא אוברקיל למסך 22". גם אם תקנה מסך 24" קח HD5850 הוא מאוד חזק ומשתלם.

-ספק כח בהחלט עדיף לקחת סיסוניק. 500W יספיק אם תקח HD5850.

שוב אני אומר, ללכת על HD5870 ומערכת מבוססת i7 זה פשוט בזבוז.

תוסיף שימושים+תקציב לכותרת בבקשה.

פורסם
  • מחבר

1000 שקל זה כסף קטן יחסית ל5500 וחצי שיושקעו במקום.

אז אני הלכתי על המקסימום וטקשר לקירור אחי אני יעשה OC.

אה והזכרונות אמרו לי שהם לא טובים כי הם CL9 בשביל OC משהו כזה אני לא הכי מבין חבר עושה לי..

זה נכון? :[

יש לי עד יום ראשון לשנות רק, אני צקיך להגיד להם לגבי הספק ולגבי הזכרונות מה שאתה ממליץ לי לעשות.

זה בKSP אם יש משהו יותר טוב 1600MHZ תגיד לי בבקשה :[

תודה אחי[br]פורסם בתאריך: 2.10.2009 בשעה 23:11:05

עכשיו הסתכלתי באיבורי וראיתי שהHAF932 מגיע עם 4 מאווררים בKSP הוא מגיע עם 2 מאורררים למה זה?!!

וזה אותו מחיר....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים