עבור לתוכן

שימוש למשחקים+סרטים HD, מעוניין במארז וספק כוח תקציב-1300

Featured Replies

פורסם

המפרט הקיים הוא:

מעבד:920 Core I7

לוח אם: Intel DX58SO

זכרון: 4GB\DDR3\1333Mhz (מציק לי בזכרון הזה שהוא על סלוט אחד ואני מעוניין בעתיד לשדרג או ל- 3X1GB או 3X2GB, בגלל הלוח אם, אני לא יודע אם העבודה עכשיו חלקה לגמרי או סבירה-ממוצעת)

דיסק קשיח: 750GB SATA II 32MB Hitachi

כרטיס מסך: ATI RADEON 5850

מסך: 22' 1920*1080 FullHD 1:40000

מארז : ???

ספק כוח: ???

אני מעוניין לקנות מארז ממש ממש טוב שיכיל בתוכו כמה וכמה מאווררים יכול להגיע ל600+ אפילו 700, וגם ספק כוח מספיק טוב לפי שיקול דעתכם שיתאים לכל הפריטים הנ"ל,אפשר לחרוג עד 1300 אם זה הכרחי, אם אתם חושבים שצריך גם קירור למעבד תוסיפו קירור לפי שיקולכם כי בעתיד אני מתכנן לעשות overclock ממש לא רציני אבל עדיין אני רוצה בשביל זה מארז טוב עם הרבה מאווררים וקירור רציני אם צריך.

תודה רבה לעונים :)

רצוי שיהיה מKSP כי היא חנות קרובה לבית שלי, אם יש חנויות אחרות זולות בפתח תקווה אשמח לשמוע :)

פורסם

בפתח-תקווה יש בעיקר מאעכרי-מחשבים - שישמחו לתקוע אותך : אם לא במחיר - אז בשירות לאחר המכירה...

"חנויות" שכונתיות שלא הייתי קונה מרובן המוחלט אפילו שרוך נעל משומש... כאלו שבהן הבעלים הוא גם איש-המכירות, ולעיתים גם טכנאי-המעבדה (כך שלא יהיה לך מי לפתור מולו בעיות אם וכאשר יתעוררו).

בכל מקרה, ב-KSP לא הייתי ממהר לרכוש משהו שאולי אצטרך לממש לגביו אחריות. אם כבר ברשתות הגדולות, אז אולי ב-Ivory.

פורסם

בנוגע למארז, יש לך סביב ה300-350 שקלים את אנטק 300 וקולרמסטר דגמים 590/690. אם אתה רוצה מארז "רציני" יותר יש לך את אנטק 900 גרסא שניה שעולה סביב ה600 שקלים- כולל שליטה על המאווררים ומסנני אבק.

בנוגע לספק יש לך כמה איכותיים לבחירתך כגון קורסאייר 550VX, אנרמקס אקו 500W וסיסוניק 500W.

לפי מה שאני רואה המפרט לא משהו בכלל- די מבוזבז. יש לך את i5 שקרוב בביצועים ועולה מאות שקלים פחות.

במידה ואתה עדיין לא קנית את המפרט הזה, אם אתה רוצה אנחנו נבנה לך אחד איכותי ומשתלם יותר.

כדי שנעשה זאת וכדי שלא אצטרך לנעול את הדיון- עשה את הדברים הבאים:

-שנה את הכותרת (כפתור עריכה צד שמאל למעלה)- רשום שימושים ותקציב בכותרת.

-ענה על עשרת השאלות שנשאלות בלינק הבא-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

פורסם
  • מחבר

ערכתי את הכותרת, האמת היא שזה מחשב שאני בניתי ונתתי לאמא שלי שתביא לחברה שלה מעבודה שבעלה הוא יבואן או יצרן או משהו והוא ארגן לי את כל החבילה הנ"ל ב3399, ככה שאני לא מדבר על משתלם או לא, המחשב כבר אצלי הדבר היחיד שאכזב אותי זה המארז והספק כוח הג'נרי המעפאן שהובא איתו, כנראה שכחתי את הפרטים האלה למסור לאמא שלי, ומיכוון שיש לי תקציב לא קטן משל עצמי החלטתי לקנות מארז ממש טוב ולא אכפת לי להשקיע עליו אפילו 700 שקל וגם ספק טוב מאוד שיתמוך בכל הדברים הנ"ל, אם רק תוכלו לתת לי דגם של ספק כוח כי אני לא ממש מבין בספקים.

ראיתי שני מארזים נחמדים ורציתי חוות דעת:

הראשון : http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=5363

השני: http://www.xclio.com/products/case-blackhawk-adv.htm#details

מה עדיף לא מבחינה כספית?

וגם האם הם יתאימו בכלל למפרט הנ"ל?

בעוד מספר דקות אני יערך את ההודעה עם תשובות לשאלות שנתת לי

בתשובה לשאלות הנ"ל:

1. המחיר המקסימלי הוא 1300

2. שימוש המחשב הוא למטרות משחקים כבדים וסרטים באיכות HD, פרטים של המסך נתונים כבר למעלה.

3. השקט חשוב מאוד ובגלל זה אני מעוניין במארז ממש ממש טוב, קירור לפי שיקולכם וספק טוב.

פורסם

אין צורך לענות על השאלות אם לא נבנה מפרט חדש.

רשמתי לך למעלה על איזה מארז וספקים אני ממליץ

אני לא מכיר את הXClio, אך הHAF 932 מארז מצויין. בארץ לדוגמא הוא עולה בערך כמו האנטק 900 גרסא שניה שהמלצתי מקודם, אך הוא לא כולל שליטה על המאווררים ופילטרים שזה חיסרון לפי דעתי.

אם אתה רוצה עוד מארזים איכותיים שיתאימו למערכת שלך, פנה לפורום "ספקים ומארזים".

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים