עבור לתוכן

מתלבט ברכישת מכשיר סלולרי (SMASUNG F480) מחברה סלולרית לחנות פרטית.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברצוני לרכוש מכשיר סלולרי מסוג SMASUNG F480, החברה הסלולרית שלי (סלקום לצורך העניין) נתנה לי הצעת מחיר של כ2,200 ש"ח. לעומתה, פניתי לחנות פרטית אשר ממוקמת בקניון על יד הבית והם הציעו לי לרכוש את אותו מכשיר בדיוק בכ1,500 ש"ח. הם כמובן דאגו ליידע אותי שהמכשיר מגיע עם כל האביזרים ועם אחריות יצרן וכי יספקו לי מכשיר חלופי במידת הצורך במקרה של תקלה במכשיר.

ברצוני לדעת מה היתרונות והחסרונות ברכישת מכשיר בשתי הדרכים הנ"ל?

בנוסף, ברצוני לדעת האם יש פה איזשהו קאטצ' (תרמית) הרי מדובר בהבדל של כ700 ש"ח.

תודה רבה,

יעקב

פורסם

אין קאצ', ההבדל שהוא שמפעילות הסלולאר תמיד מחפשות לעשות קופה על חשבון הצרכן,

בעוד שברוב החנויות הפרטיות ניתן לרכוש בד"כ מכשירים עם תג מחיר ריאלי ולא עושק כמו שאנשים מכירים מחברות הסלולאר.

אם אני לא טועה, את המכשיר הזה ניתן לקבל בחינם אם מתחברים למסלול חיילים, רצוי לבדוק את העניין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך על התגובה, עזרת לי מאוד אך עלתה במוחי שאלה נוספת.

בעוד כשבועיים אהיה בסין ובהונג קונג לחופשה. על פי דברים ששמעתי, אוכל לרכוש את המכשיר המדובר בכשליש מחיר בערך.

השאלות שלי בנושא הינם, מה היתרונות והחסרונות (אם יש כאלה) ברכישת מכשיר בחו"ל?

האם מישהו התנסה עם רכישת מכשירים בארצות הנ"ל?

מה הפרוצדורות שאני צריך לעבור\להעביר את המכשיר כאשר אני מגיע לארץ ורוצה להשתמש בו במקום המכשיר שלי?

בנוסף, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות ואיפה על מנת שבמכשיר תהיה עברית?

האם החברה הסלולרית שלי תסכים לבטח לי אותו?

תודה רבה והמשך יום נעים,

יעקב

פורסם

דבר ראשון למה אתה נעול על המכשיר הזה?

דבר שני, מצד אחד זה נראה כאילו החברה הסלולרית לוקחת יותר, אבל זה בעקבות כך שהם עובדים בשיטת זיכויים, כלומר אם עברת סכום מסויים אז תקבל זיכוי על המכשיר.

הם מצפים שלפחות כמה חודשים לא תשלם על המכשיר ולכן מעלים את המחיר, אבל בסופו של דבר, רוב הלקוחות מצליחים לדבר מספיק בשביל לקבל את המכשיר כמעט בחינם ולכן לא משתלם לקנות מחנות פרטית.

דרך אגב, אמור להכנס חוק שאומר שגם אם תקנה את המכשיר במקום אחר, תוכל לקבל את אותם התנאים והזיכויים כמו שהיית מקבל אם היית קונה דרך הרשת עצמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים