עבור לתוכן

Gaming כבד| עד 6,000 ש"ח|ללא OC|ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? 6,000 ש"ח

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים כבדים, עבודה משרדית (מסנג'ר אינטרנט וכו'), לראות סרטים (קצת)

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) Gaming, אין מה לפרט לדעתי

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1680*1050 אם אני לא טועה

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא יודע, נראה לי שלא צריך כונן דיסקטים

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא רלוונטי

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 (ממוצע)

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתכנן

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. KSP רעננה בלבד!

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון ‏FW/RAID/ESATA?‏

1TB

KSP רעננה בלבד

6GB ראם

שהמחשב יחזיק לכמה שיותר שנים

אם אפשר, HD58XXX

תודה מראש!

פורסם

בבקשה, מפרט מפלצתי למשחקים הכולל:

-מעבד i5 המעולה עם קירור שקט וחזק (ניתן לבצע OC). אין שום טעם לרכוש I7 כי אתה משלם כמה מאות שקלים יותר בשביל תוספת קטנה של ביצועים.

-4GB זיכרון יספיקו לך מעל ומעבר. אם יהיה צורך ביותר עוד שנה וחצי-שנתיים, תוסיף עוד.

-מארז מעולה- כולל שליטה על המאווררים ופילטרים (אם אתה מעדיף 590, קח אותו).

-ספק כח איכותי שיספיק מעל ומעבר לשדרוגים עתידיים (כעיקרון למפרט הזה גם 500W איכותי יספיק).

-למסך 22" אין צורך בHD5870, כי זה יהיה אוברקיל.

כפי שאמרתי לך בדיון השני- שום מחשב לא מחזיק כמה שנים, כשהוא מריץ הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר. במחשב הנ"ל ניתן בעוד שנתיים בערך כרטיס מסך חזק יותר+הוספה של זיכרון+ביצועי OC למעבד.

מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Box

מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja II Rev B 6 Heat Pipes CPU Cooler

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E

זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel

דיסקים קשיחים Western Digital 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS

כרטיסי מסך Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

צורבים LG DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail

מארזים Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU)

ספקי כוח SeaSonic 650W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan SS-650HT

מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל

סה"כ עלות מחשב 5524 ₪

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אני יתייעץ עם מישהו שאני מכיר על המפרט הזה.

והמסך שלי הוא 20'' ולא 22''.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים