עבור לתוכן

התלבטויות בין מספר פלאפונים, תקציב עד 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להחליף פלאפון עכשיו ואני מתלבט בין 3 פלאפונים

N85

N86

W995

אמרו לי שאין הבדל משמעותי בין N85 ל N86 ששווה את התוספת כסף, האם זה נכון?

ובמקרה כזה מה עדיף? ה W995 או ה N85

דברים שחשובים לי בפלאפון זה בעיקר הסוללה (ממש חשוב), עוצמת ואיכות שמע טובה בעיקר באוזניות, WIFI שיהיה.

אם יש פלאפונים אחרים שכדאי לקחת במקומם ספרו לי על זה, אבל שלא יהיו בעלי מסך מגע.

תודה וחג שמח.

פורסם

בסכון כזה אתה יכול לקחת מכשירים בליגה אחרת

למשל htc hero

פורסם

לא שווה לשדרג מN85 לN86, אך בהחלט 86 טוב יותר מ85.

היות והתקציב שלך גדול אף יותר [3500] אני מסכים עם קודמיי שבתקציב כזה הייתי הולך ללא כל היסוס על HTC HERO :xyxthumbs:

פורסם

עשכיו שמתי לב שהוא לא רוצה מסך מגע :-\

האם התנסית בעבר עם מכשיר בעל מסך מגע קפסטיבי?

זה עולם אחר ממה שאנשים מכירים בד"כ

פורסם

עד כמה שזה ישמע מונטוני אני אמליץ על האייפון המפורסם :xyxthumbs:.

גם ההירו מאוד טוב אך קיימת בעיית השגה קלה שלו בארץ אם אתה קונה בארץ.

ואכן אחזק שמסך מסע קפרטיבי עם מולטי טאץ' זה ה-דבר הטוב ביותר עד שיהיה סופר טאץ' סקרין. אני ממליץ שתנסה ואז תחזור אלינו עם דעה חדשה.. ;)

פורסם
  • מחבר

לא שווה לשדרג מN85 לN86, אך בהחלט 86 טוב יותר מ85.

היות והתקציב שלך גדול אף יותר [3500] אני מסכים עם קודמיי שבתקציב כזה הייתי הולך ללא כל היסוס על HTC HERO :xyxthumbs:

אני שואל אם ההפרש במחירים בין N85 ל N86 הוא שווה ביחס לשיפור ביניהם.

אם אתה עדיין מתלבט בין הN86 לW995 אז הייתי ממליץ לך לקרוא את זה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3784099,00.html

דניאל.

קראתי את ההשוואה, ודי התרשמתי שהכותב לא ממש אובייקטיבי ונוטה לטובת נוקיה, ככה שלא יודע אם אפשר לסמוך על הכתבה הזו.

בקשר למסך המגע, אני באמת מעדיף שלא, כי אני פשוט לא אוהב את הדבר הזה ואני מעדיף מקשים רגילים כמו ימים עברו :)

פורסם

אני לא יודע כמה זה כבר אמור להיות רלוונטי עבורך אם התקציב שלך הוא 3500 שהוא גבוה לכל הדעות.

אם תחליט על N86, אני מציע לחכות כחודש ימים עד לרכישה, שכן עד אז אני מאמין המכשיר יופץ גם במפעילות הסלולאריות,

ולכן החנויות הפרטיות יהיו חייבות להוריד את המחיר אף יותר.

לראיה - עקבתי אחר המחיר של 86 בשבועיים האחרונים, לפני כשבוע מחירו היה כ2500 ואילו כיום המחיר עומד על 2400.

כאשר המכשיר יהיה במפעילות אני מאמין שהמחיר יירד לפחות ל2200.

פורסם
  • מחבר

המכשיר כבר קיים באורנג' ובסלקום, לפחות באתר שלהם הוא קיים.

פורסם

עד לא מזמן הסתובבתי עם נוקיה 6320i שלא שווה כלום

והייתה לי התלבטות בין iphone לw995

הw995 תפס אותי חזק מאוד. למרות שרציתי מסך מגע ובהתחשבות לכך שאני בצבא זה לא הכי משתלם החלטתי לבחור בסוף ב w995

אני מכיר את הסוני אריקסון מחברים בלבד, וכל הזמן אני מתרשם מחדש מהסוני אריקסון כל הגרסאות שלו.

וכרגע יש לי w995 שאני משלם עליו 3200 ש"ח לא כולל שיחות לשנה וחצי הקרובה.

אני אתן את הדעה שלי על הw995.

המצלמה פשוט אדירה, פלאש מצויין, יש לה אפשרות לזהות חיוכים ולצלם בשניה שעולה חיוך במסך.

יש לה גם את האפשרות שנקראת Best Pic.

שעושה את הדבר הבא,

חצי שניה לפני שהמצלמה מצלמת היא כבר מקליטה תנועה וחצי שניה לאחר מכן היא עדין ממשיכה

בסוף נוצר לך רצף של 6 תמונות ואתה יכול לבחור תמונה\כמה תמונות שתרצה לשמור.

עוד פונקציה היא זום אוטומטי שמזהה את הפנים.

הנה כמה תמונות שאני צילמתי עם המצלמה שלי

dsc00102xt.th.jpg

10525165612309202747004k.th.jpg

dsc00095sr.th.jpg

לא השתמשתי באיזו פונקציה מיוחדת בצילום התמונות האלו. אבל אפשר לבחור בין נוף, טבע, תנועה וכו'...

גם אם תצלם תמונות עם זום יצא לך איכות מצויינת.

החיסרון במצלמה הוא שאין כיסוי למצלמה.

הוידאו בפלאפון הוא מדהים, אני מוריד סירטונים של mp4 ושם בפלאפון וכבר אמרו לי כמה פעמים שהאיכות של הוידאו פשוט אדירה.

אני יכול לזהות שזה לא הכי טוב אבל ברמה ממש טובה לפלאפונים של היום בנוסף הוא תומך בmp4 שזה גם לא איכות מבריקה אז זה עדין טוב.

הנוחיות של הwalkman במכשיר ואצל סוני בכללי הוא לא משהו לפחות לא בשבילי אבל למדתי איך להסתדר עם זה.

האיכות של המוזיקה והרמקולים הוא אדיר. שומעים ממש חזק וטוב.

יתרון שיש לסוני במכשיר הזה הוא חיבור לאוזניות 3.5.

אני יכול לחבר גם אוזניות רגילות שיש לי לאייפוד למשל וגם חיבור של סוני אריקסון ככה ש2 אנשים יכולים לשמוע מהפלאפון שלי עם סט אוזניות משלהם.

היישומים של facebook ו youtube יהיה שימושי רק אם יש לך חבילה של אינטרנט חיצוני אחרת אתה עושה לעצמך חור יותר עמוק במכנס.

אפשר להעלות תמונות מהפלאפון ישירות לפייסבוק וכנל לסירטונים -> youtube.

חוץ מזה יש לו wifi שלא יצא לי להשתמש בו.

אני מאוד מרוצה ממנו, כל התכנים גם האפשרות שאפשר להפעיל כמה יישומים ביחד.

עוד לא נתקלתי בבעיות איתו.

אם יש לך עוד שאלות שאל בכיף.

פורסם

אפשר לפלוש קצת לדיון ולשאול אותך כמה שאלות ג'וני?

איך האוזניות שמקבלים עם הW995 ? הבנתי שיש להם פיצ'ר שחוסם רעשים מבחוץ או משהו כזה..

אפשר להפעיל את הפלאש של הפלאפון בתור פנס ? יש לי כרגע W800 והאפשרות של הפנס מאוד מאוד שימושית

עד כמה הוא גדול מבחינה פיזית?

אני הולך לדעתי לבדוק אותו בחנות של אורנג' , אבל אני מתלבט בין כמה פלאפונים וגם לגבי האייפון (אם הוא בכלל יצא בשנה הזאת)

פורסם

אני הולך לדעתי לבדוק אותו בחנות של אורנג' , אבל אני מתלבט בין כמה פלאפונים וגם לגבי האייפון (אם הוא בכלל יצא בשנה הזאת)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=432751.0

פורסם
  • מחבר

ג'וני, תודה אחי על הסיקור הזריז הזה

לא ציינת איך הסוללה ואיך הפלאפון מבחינת נוחות ביד ובכיס? האם הוא כבד או קל יחסית ל N86?

פורסם

אפשר לפלוש קצת לדיון ולשאול אותך כמה שאלות ג'וני?

איך האוזניות שמקבלים עם הW995 ? הבנתי שיש להם פיצ'ר שחוסם רעשים מבחוץ או משהו כזה..

אפשר להפעיל את הפלאש של הפלאפון בתור פנס ? יש לי כרגע W800 והאפשרות של הפנס מאוד מאוד שימושית

עד כמה הוא גדול מבחינה פיזית?

האוזניות הם

in-ear

קטנות שנכנסות לאוזן וככה זה חוסם את הרעשים מבחוץ, אוזניות ממש טובות.

הבעיה היא שהחוט שלהם ממש קצר (אבל ממש) אם נניח אתה תרצה להשתמש בהם לאייפוד שלך או משהו אז אל תטרח בכלל.

אני משתמש בהם בגלל שאני יכול לחבר אותם לחיבור של הפלאפון וזה משמש לי כדיבורית אישית.

אבל כמו שאמרתי אם תרצה להשתמש בהם אתה תצטרך להשתמש בכבל שמתחבר לפלאפון.

חוץ מזה,

הפיצ'ר המגניב ב995 הוא שאפשר לחבר כל סט של אוזניות לפלאפון ללא שום צורך במאריך.

לי יש אוזניות של AKG סטייל in-ear כזה ואני הרבה פעמים משתמש בזה מאשר באוזניות של הפלאפון.

אבל כל אחד איך שנוח לו.

בקשר לפנס, זה גם כן אחד מהדברים שאני העדפתי את ה995 על האייפון הוא של995 יש פלאש.

אפשר להשתמש בו גם כפנס והוא מאוד מאוד חזק.

בצבא אני צריך פנס וזה מאוד עוזר.

מבחינה פיזית, הוא בכמה סנטימטרים יותר גדול מכרטיס אשראי. הייתי אומר בערך 5 ס"מ יותר ארוך.

העובי שלו הוא בערך כמו של אצבע.

לא חתיכת בלוק הוא נוח. ויושב טוב בכיס לא נתקלתי בבעיות פיזיות איתו.

זאת הארכה שלי מבחינת הגודל אבל אתה יכול לבדוק גם תמונות וסירטונים של הפלאפון אם אתה רוצה יש לי פה תמונה שלי עם הפלאפון ביד.

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs278.snc1/10525_163292784202_747004202_3747544_1860671_n.jpg

במצב הזה הפלאפון פתוח.

ג'וני, תודה אחי על הסיקור הזריז הזה

לא ציינת איך הסוללה ואיך הפלאפון מבחינת נוחות ביד ובכיס? האם הוא כבד או קל יחסית ל N86?

הסוללה טובה מאוד הייתי אומר.

דבר ראשון הטעינה שלה ממש מהירה 3 שעות בטריה מלאה כהבטריה ריקה לגמרי.

אני נוסע 6 שעות הביתה ביום חמישי כל הדרך אני עם הפלאפון שומע שירים וזה יורד ל80% בערך.

הדבר שבאמת אוכל את הבטריה זה הסרטונים.

וגם אם תראה כמה שעות של סרטונים + שירים הבטריה תחזיק לך משהו כמו יום.

אבל עדין לא היו לי בעיות עם הבטריה היא מחזיקה יחסית ממש טוב.

מבחינת נוחות הוא לא פלאפון בלוק.

הוא לא כבד אבל גם לא כזה קל.

בוא נגיד שיש לסוני אריקסון פלאפונים יותר קלילים מה995.

לעומת הN86 אני לא יכול להגיד לך. אף פעם לא ראיתי N86

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים