עבור לתוכן

שאלה בנוגע למערך sli

Featured Replies

פורסם

אני קראתי בפורום על זה ולא הצלחתי להבין..אני יכול לחבר לכל כרטיס מסך מסדרת 9m של nvidia עוד אחד?

ואם כן אז איזה כרטיס? והאם הוא ישפר לי בצועים ברמה ממש יותר טובה?

במחשב הזה אני יכול לעשות מערך כזה gigabyte w576v 65R2?

תודה לעוזרים!

פורסם

אתה יכול ליצור מערך SLI עם לוח תומך, כלומר לוח עם שני חריצי PCI-E, ואתה צריך לחבר שני כרטיסים מאותו הדגם בדיוק, למשל GEFORCE 9600.

פורסם

התשובה היא לא, זה ממש לא ריאלי ליצור מערך SLI בעצמך בנייד.

פורסם
  • מחבר

gigabyte w576v 65R2 בדגם הזה במעבדות של הביטוח שלו יוכלו לעשות לי את זה?

ודרך אגב הלוח של המחשב הזה Mobil Intel PM45 Express Chipset + ICH9M תומך בעוד חריץ?

בבקשה תענו לי זה חשוב לי

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לדעת בבקשה האם יש ללוח אם הזה Mobil Intel PM45 Express Chipset + ICH9M יש מערך sli

(הלוח אם של מחשב נייד דרך אגב)

תודה לעוזרים

פורסם

השאלה הזו בעייתית בכל כך הרבה רמות...

1. ללוחות P45, גם השולחניים ככלל אין תמיכה בSLI (חוץ משיטות לא רשמיות).

2. לוחות של ניידים לא מתאימים לשימוש עם חומרה של נייחים.

3. יש ניידים בודדים שאכן תומכים בSLI, אבל אז מדובר על כרטיסי מסך מיוחדים (תקן MXM).

מה בדיוק חשבת לעשות?

פורסם
  • מחבר

חשבתי לחבר למחשב הזה עוד כרטיס מסך מאותו סוג W576V-65R2 של ג'יגבייט..כי הבנתי שהסדרה של נווידיה 9m תומכת ב שני כרטיסים

פורסם

חשבתי לחבר למחשב הזה עוד כרטיס מסך מאותו סוג W576V-65R2 של ג'יגבייט..כי הבנתי שהסדרה של נווידיה 9m תומכת ב שני כרטיסים

אני מאוד סקרן לדעת מאיפה הבנת את זה. רוב כרטיסי סדרה 9 הנייחים אכן תומכים - אבל מכאן ועד להחלת הכלל הזה על ניידים הדרך עוד ארוכה. בנוסף, כרטיסים בניידים שונים עשויים לבוא בתקנים שונים כך שכרטיס ממחשב אחד לא יתאים להרכבה במחשב אחר במקום הכרטיס שבו שלא לדבר על בנוסף לכרטיס קיים - אין חיבורים נוספים ואין אפילו מקום פיזית לדחוס עוד כרטיס בתוך מארז נייד שלא תוכנן לכך מלכתחילה.

אה, והכרטיס לא בהכרח נשלף בכלל. זה שהוא לא "מובנה" עדיין לא אומר שהוא לא מוצמד ללוח בצורה שלא מאפשרת הפרדה בלי כלים.

פשוט תשכח מזה. בזמנך הפנוי אתה מוזמן להתעניין בהבדלים שבין חומרת נייחים לזו של ניידים באופן כללי, שלא יהיו לך הפתעות לא נעימות בסגנון הזה בעתיד.

פורסם

יקיר,

דאבל פוסט אסור בפורום, הנושאים שלך אוחדו.

כפי שכבר נאמר מספר פעמים - מה שאתה רוצה לעשות פשוט אינו אפשרי. זה לחלוטין לא ריאלי, רד מהרעיון.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני טועה אבל תראו וידאו של מערך sli היברידי

פורסם

קודם כל, אני מציע לך ללכת לויקיפדיה וללמוד על ההבדלים שבין SLI רגיל לHYBRID SLI. דבר שני, גם אם יש לפטופים שתומכים בSLI, שלך הוא ממש לא אחד מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים